Разговор са корисником:Micki

Из Википедије, слободне енциклопедије

Home   Talk   Articles   Random   Awards


Врх странице


какво питање[уреди]

које моје питање ниси разумео — Претходни непотписани коментар оставио је корисник Vikipedijanac (разговор · доприноси)  · 13:38, 15. август 2015.‎

ре[уреди]

Да ли те је некад админ блокирао? — Претходни непотписани коментар оставио је корисник Vikipedijanac (разговор · доприноси)  · 13:53, 15. август 2015.

Мркоњић Град и усташе[уреди]

Поводом ове измене.

Јеси ли проверио ово?

»и клали их у подруму месне болнице а њихове лешеве одводили на мрциниште (марвено гробље) и тамо их закопавали«.--Владимир Нимчевић (разговор) 14:04, 15. август 2015. (CEST)

На 417. страни помињу се имена страдалника.--Владимир Нимчевић (разговор) 14:07, 15. август 2015. (CEST)

Немам ни ја. :) Мени је довољно и ово. На основу пар исечака могу да реконструишем читаву страницу. Аутор је Драгослав Страњаковић, а приређивач Јеремија Д. Митровић.--Владимир Нимчевић (разговор) 14:15, 15. август 2015. (CEST)

Добро је што са резервом узимаш ове ствари. Просто речено, квалитет неке књиге се огледа у изворима које користи. Ако хоћемо да будемо компетентни за нешто, морамо познавати изворе. Познавање литературе се подразумева. Међутим, нама је много лакше сложити се са једном верзијом, поготово ако она одговара нашим статовима. Неки корисници се управо ваде на то да Википедија не преноси апсолутну истину, него само оно што пише у књигама (на њиховим полицама); по истима је све изван тога - нпр. консултовање с изворима - оригинално истраживање. ;) Претпостављам да си те наводе које цитираш пронашао на Стормфронту. Ту пише: ТЕКСТ ЈЕ ПРЕУЗЕТ СА САЈТА МЕЂУНАРОДНОГ ОДБОРА ЗА ИСТИНУ О РАДОВАНУ КАРАЏИЋУ. Они (Одбор) најбоље знају одакле су преузели те наводе.--Владимир Нимчевић (разговор) 16:13, 15. август 2015. (CEST)

Наравно. Вреди увек бити на опрезу. Ето у нашим уџбеницима је донедавно писало да су Албанци потомци Илира и сл., што се не може доказати тим пре што не знамо ко су Илири. Вероватно ће се у будућности избацити навод да је у Јасеновцу страдало 500-700.000 логораша.--Владимир Нимчевић (разговор) 17:47, 15. август 2015. (CEST)

Updated scripts[уреди]

Hi Micki. I edited your images.js and poruke.js to update you to the latest version of TemplateScript. Let me know if anything breaks. :) Pathoschild (разговор) 04:51, 18. август 2015. (CEST)