Разговор са корисником:Miljanamatic

С Википедије, слободне енциклопедије
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

Добро дошли!

Здраво, Miljanamatic, добро дошли на Википедију! Хвала Вам на доприносима.
Надам се да Вам се Википедија свиђа и да ћете наставити да доприносите. Следи пар веза до страница које Вам могу бити од помоћи:

Можда желите да испробате Авантуру кроз Википедију, интерактивни обилазак који ће Вам помоћи да научите основе уређивања Википедије. Такође, можете погледати туторијале о уређивању Википедије, а можете да посетите и Трг како бисте поставили питања или потражили помоћ.

Не заборављајте да потписујете поруке на страницама за разговор додајући четири тилде (~~~~); тиме ће се аутоматски унети Ваше корисничко име заједно са тренутним временом и датумом.

Ако Вам је потребна помоћ, посетите страницу Википедија:Питања, поставите питање на мојој страници за разговор или потражите помоћ на сопственој и искусни Википедијанци ће одговорити у што краћем року. Још једном, добро дошли! --Жељко Тодоровић (разговор) 22:45, 30. јун 2020. (CEST) с. р.

Дискорд сервер[уреди извор]

Позивам те да се придружиш дискорд серверу. Бесплатно је и једноставно за комуникацију. Можеш се придружити кликом овде. Погледај страницу Википедија:Дискорд за више информација. Поздрав! — Жиле () 11:13, 8. јул 2020. (CEST)

Приватна библиотека[уреди извор]

Здраво Миљана, направио сам страницу Приватна библиотека. Мислим да ту има простора да пишеш о Адлигату као и развоју приватног библиотекарства у Србији. Поздрав, Садкσ (ријечи су вјетар) 13:07, 24. јул 2020. (CEST)

Здраво Садко, имаћу то у виду, хвала на предлогу. :) Поздрав, Miljanamatic (разговор) 21:20, 28. јул 2020. (CEST)

Поздрав[уреди извор]

Пре свега све похвале за одличне чланке и слике. Гледајући ову слику Датотека:Tanja Kragujević and Vasilije Vince Vujić.png више ми личи да је на њој Карађорђе Петровић него Хајдук Вељко, па би било добро још једном проверити. --Ђорђе Стакић (р) 12:47, 3. септембар 2020. (CEST)

Хвала најлепше! :) У праву сте што се тиче портрета, проверила сам и исправила информацију. Срдачан поздрав, Miljanamatic (разговор) 13:27, 3. септембар 2020. (CEST)