Разговор с корисником:Niklaz82

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије

Poštovani kolega uredniče, prvo želim da te pitam da li si pribavio pismenu saglasnost za objavljivanje Vladanovih slika od autora, kako bi Filip na osnovu nje dodeli naljepnicu sa tačno određenim brojem, u protivno biče obrisane sa ostave. Obrazac ya davanje suglasnosti postoji u propisanoj formi i dostavlja se metlom autoru.

Drugo u biografiju se ne stavljaju sve slike već samo izabrane a sve ostale se mogu videti na u šablonu na kraju teksta

Članak nije izlog pa da se po principu sve što ima u radnji stavlja i u izlog. To opterećenćuje tekst i graniči se sa neukusom

I na kraju ispopštuj ono što je neko pre tebe dobro uradio.

Hvala --Dr Milorad Dimić (разговор) 16:58, 16. август 2017. (CEST)[одговори]

Одговор[уреди извор]

Драго ми је да си се јавио и да имамо још једног новог члана наше заједнице. Моје сугестије схвати као добромнамерне, како би заједничким радом постигли још бољи квалитет уређених страница.

Ја сам све Владанове слике сврстао у оставу и исту повезао са уметницима Србије, тиме је омогућен бољи увид у његово стваралаштво, а пружа и могућност додавања нових радова. Како наш труд око оставе не би био узалудан, а биографија остала без слика, остаоло је још једном да те молим да контактираш Филипа у вези добијања броја за лиценцирање слика.

Такође ако си у контакту са уметником покушај да прибавиш податке о његовим самосталним и важнижим колективним изложбама, ликовним колонијама, наградама и признањима, да и то унесемо у текст. То је доста значајно да прикаже свеукупно стваралаштво уметника.

Ја сам страницу уређивао након посете његовој изложби у Нишу, али нисам успео да будем на отварању изложбе и директно са њим контактирам. Па те молим да ти то учиниш уместо мене и прибавиш ове податке.

Хвала и пуно поздрава.--Dr Milorad Dimić (разговор) 17:56, 16. август 2017. (CEST)[одговори]