Разговор са корисником:Szajci

С Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Добро дошли!

Здраво, Szajci, добро дошли на Википедију! Хвала Вам на доприносима.
Надам се да Вам се Википедија свиђа и да ћете наставити да доприносите. Следи пар веза до страница које Вам могу бити од помоћи:

Можда желите да испробате Авантуру кроз Википедију, интерактивни обилазак који ће Вам помоћи да научите основе уређивања Википедије. Такође, можете погледати туторијале о уређивању Википедије, а можете да посетите и Трг како бисте поставили питања или потражили помоћ.

Не заборављајте да потписујете поруке на страницама за разговор додајући четири тилде (~~~~); тиме ће се аутоматски унети Ваше корисничко име заједно са тренутним временом и датумом.

Ако Вам је потребна помоћ, посетите страницу Википедија:Питања, поставите питање на мојој страници за разговор или потражите помоћ на сопственој и искусни Википедијанци ће одговорити у што краћем року. Још једном, добро дошли!--Javierito92 (разговор) 19:29, 27. новембар 2009. (CET)

Нови Сентиван[уреди извор]

Здраво. Вратио сам твоје измене на чланцима везаним за ово место, пре свега јер се премештање чланака на начин на који си ти то урадио-ла не ради тако, већ постоје други механизми. Такође, постоји дугачка дискусија о називу тог места, а самоиницијативно премештање без икакве консултације на страни за разговор није у реду. Хвала. --филип ██ 12:45, 23. јул 2010. (CEST)

Поздрав колега са Википедије на мађарском[уреди извор]

Јеси ли ти пореклом из Мостара? Мора да је твојима матерњи био икавски говор, зар не?--Епаминонда (разговор) 14:48, 16. јун 2011. (CEST)

Контам, контам, и моји су одатле (из Херцеговине). Face-wink.svg Видим да си се на хр. википедији интересовао за биографије бачких Буњеваца и Шокаца, на којима ја радим на ср. википедији. Видим такође да је сурадник Камарад Валтер израдио доста чланака, па би било лепо ако би некако дошао у конакт с њим, чисто зато што ми је земо (контам да је из Суботице) а вала и зато да га упитам неке ствари (извори, литература и сл.)--Епаминонда (разговор) 17:08, 16. јун 2011. (CEST)
Cscr-featured2-candidate.png На страници Википедија:Добри чланци/Гласање покренуто је гласање за чланак Калор Милодановић да исти постане један од добрих чланака.
Гласање траје у периоду 28. јуна 2011. — 4. јула 2011. ----Епаминонда (разговор) 00:59, 1. јул 2011. (CEST)

Ово је наш човик Face-wink.svg.--Епаминонда (разговор) 00:59, 1. јул 2011. (CEST)