Секс преко телефона

С Википедије, слободне енциклопедије

Секс преко телефона (енгл. Hot line) је једна врста виртуелног секса, између две или више особа преко телефона, нарочито када један од учесника мастурбира или се укључује у сексуалне фантазије или се узбуђује.

Конверзација у сексу преко телефона може да буде у форми играних назнака, сексуалне анегдоте, отворено исказивање љубави или дискусије о личним и осетљивим темама. Може се поделити на две групе: комерцијални и приватни. Комерцијални секс преко телефона се наплаћујепреко сервиса локалног телекома. Приватни телефонски секс се сматра као разговор између две особе које су у вези или се познају и где нема наплате разговора.

Међу највише цењене атрибуте професионалца секса преко телефона спада глас, глума. И могућности играња улоге скупа са искуствима разликовања и адекватне реакције на широки спектар захтева сојих клијената.

У земљама где је секс преко телефона легалан, понуда служби секса преко телефона типично оглашава своје службе у мушким магацинима, видеима и ночним ТВ програмима и ако све већи број огласа се одвија на интернету. Ово оглашавање се односи све више на мушкарце који су углавном клијенти секса преко телефона.

Секс преко телефона као тип виртуалног секса[уреди | уреди извор]

Секс преко телефона је рођак компјутерског секса или сексуалног чета који је за разлику од секса преко телефона обично ненаплатив и са малим тржиштем. Непостоји никаква физичка интеракција између радника и муштерије за секс преко телефона- већина интеракције се ради на удаљености и прилика за физичку интимност је непрактична и недоступна.

У зависности од типа службе, фреквенције и методе говора може бити секс преко телефона јако скуп.

Види још[уреди | уреди извор]

Спољашње везе[уреди | уреди извор]

  • FTC 900-Number Rules - The Federal Trade Commission's comments on the Federal Communications Commission's "rules designed to curb abusive practices in the pay-per-call industry"
  • Phone Sex as a Career, Esquire (magazine)