Спорт клуб

Из Википедије, слободне енциклопедије
(преусмерено са Спорт Клуб)
Спорт Клуб
SK logo.png
Тип: телевизијска
Држава:  Србија
 Хрватска
 Босна и Херцеговина
 Црна Гора
 Словенија
Republika Makedonija Македонија
 Мађарска
 Румунија
 Пољска
Доступност: путем кабловске телевизије
Власник: IKO Media
Почетак
емитовања:
Јануар, 2006.
Веб-сајт: www.sportklub.info


Спорт клуб је спортски канал који се емитује у Србији, Мађарској, Румунији и Пољској од 2006. године. У Хрватској се почео емитовати 2007. а у Македонији 2011. године. Приказује различите врсте спортова као што су: фудбал, кошарка, тенис, мото-спорт, амерички фудбал, xокеј на леду, одбојка, рукомет, атлетика и голф. У власништву је ИКО Медиа. Доступан је и у ХД технологији.

Историјат[уреди]

Почевши од 22. септембра 2013. године Спорт Клуб, Спорт Клуб+, Спорт Клуб Прајм и Голф Клуб су преименовани у Спорт Клуб 1, Спорт Клуб 2, Спорт Клуб 3 и Спорт Клуб Голф (СК 1, СК 2, СК 3 и СК Голф). Спорт Клуб Голф приказује такмичења са највећих светских турнира. Поред промене назива, употпуности је промењен визуелни идентитет укључујући нови лого. Спорт Клуб у својој понуди приказује следећа такмичења:

Фудбал:[уреди]

Лиге:

Купови:

Кошарка:[уреди]

Лиге:

Купови:

Тенис:[уреди]

Мото-спорт:[уреди]

Амерички фудбал:[уреди]

Одбојка:[уреди]

Рукомет:[уреди]

  • Шпанска АСОБАЛ лига
  • Шпански куп
  • Шпански суперкуп

Хокеј на леду:[уреди]

Атлетика:[уреди]

Рагби:[уреди]

Програмска шема[уреди]

Спорт Клуб приказује више од 320 дана годишње директних преноса. Нови, уједначени, називи канала и нови лого и визуелни идентитет помоћи ће гледаоцима да се снађу у програмској шеми, која је сваког дана пуна најекслузивнијих преноса различитих спортова. Побољшан је и модернизован сајт Спорт Клуба, па је и тај све популарнији медиј добио значај који заслужује.

Спољашње везе[уреди]