Пређи на садржај

Телефонски секс

С Википедије, слободне енциклопедије

Телефонски секс (енгл. Hot line) јест врста виртуелног секса између две или више особа путем телефона, при којем један од учесника мастурбира, укључује се у сексуалне фантазије или се узбуђује.

Разговор у телефонском сексу може бити у облику играних назнака, сексуалне анегдоте, отвореног исказивања љубави или расправе о личним и осетљивим темама. Може се поделити на две групе — комерцијални и приватни. Комерцијални телефонски секс наплаћује се путем услуга локалног телекома. Приватни телефонски секс јест разговор између две особе које су у вези или се познају и где нема наплате разговора.

Међу најцењеније атрибуте професионалца телефонског секса спадају глас, глума, могућности играња улоге скупа са искуствима разликовања и одговарајуће реакције на различите захтеве клијената.

У земљама у којима је телефонски секс законит, понуда служби типично оглашава своје службе у мушким магацинима, видеима и ноћним ТВ програмима иако се све већи број огласа одвија на интернету. То оглашавање се односи све више на мушкарце који су углавном клијенти телефонскиг секса.

Као врста виртуелног секса[уреди | уреди извор]

Телефонски секс је сродан рачунарском сексу или сексуалном дописивању који је за разлику од телефонског секса обично ненаплатив и с малим тржиштем. Не постоји никаква физичка интеракција између радника и муштерије телефонског секса. Ради се на удаљености и прилика за физичку интимност је непрактична и недоступна.

Зависно од врсте службе, фреквенције и методе говора, телефонски секс може бити врло скуп.

Види још[уреди | уреди извор]

Спољашње везе[уреди | уреди извор]

  • FTC 900-Number Rules - The Federal Trade Commission's comments on the Federal Communications Commission's "rules designed to curb abusive practices in the pay-per-call industry"
  • Phone Sex as a Career, Esquire (magazine)