Трговина људима (филм из 2005)

Из Википедије, слободне енциклопедије
(преусмерено са Трговина људима (филм))
Трговина људима
Жанр
Режија Кристијан Дигеј
Продуцент Кристијан Дигеј
Ирене Литински
Мајкл Прупас
Главне улоге Мира Сорвино
Доналд Садерланд
Роберт Карлајл
Реми Џирард
Музика Норманд Корбил
Година 2005.
Трајање 176 минута
Земља Канада
Језик енглески
IMDb веза

Трговина људима (енгл. Human Trafficking) филм је из 2005. о трговини људима.

Радња[уреди]

Applications-multimedia.svgУПОЗОРЕЊЕ: Следе детаљи заплета или комплетан опис филма!

У Прагу, неудату мајку Хелену (Изабел Бле) је завео успешан човек на плаћен пут у Беч. Он је тамо преда трговцима с људима а Хелена је одведена у Њујорк, где је присиљена радити као бело робље.

У Кијеву, 16-годишња Нађа (Лоранс Лбеф) је недавно завршила школу и без знања њеног оца, ушла у манекенско такмичење. Она је заједно са осталим кандидаткињама, изабрана у лажну модну агенцију на пут за Њујорк, где су присиљене радити као бело робље. У Манили, 12-годишња америчка туристкиња Ени Греј (Сара-Жан Лаброс) је отета од стране трговаца с људима, у прометној улици, испред очију њених родитеља. Она је присиљена радити у дечјем борделу, који служи за сексуалне услуге туристима. Младе девојке постају жртве снажне интернационалне мреже трговаца с људима, вођене јаким Сергејем Карповичом (Роберт Карлајл).

У Њујорку, након смрти треће младе источно-европске проститутке, одлучи тврдоглав руско-амерички NYPD агент Кејт Морозов (Мира Сорвино), обећати шефу ICE-а Билу Мекану (Доналд Садерланд), да га неће изневерити и да је способна да се избори против овог злочина.

Улоге[уреди]

Спољашње везе[уреди]