Црква Светог Николе

Из Википедије, слободне енциклопедије
Jump to navigation Jump to search

Црква Светог Николе може да буде:

Аустрија
Албанија
Белгија
Босна и Херцеговина
Бугарска
Грчка
Данска
Естонија
Иран
Ирска
Италија
Канада
Летонија
Литванија
Мађарска
Малта
Монако
Република Македонија
Немачка
Пољска
Румунија
Русија
Словачка
Словенија
Србија
Турска
Украјина
Уругвај
Француска
Холандија
Хрватска
Црна Гора
Чешка
Швајцарска
Шведска
Шпанија