Шаблон:Tviter-lat

Страница је под полузаштитом!
С Википедије, слободне енциклопедије

{{{name}}} na sajtu Twitter

Документација шаблона[прикажи] [уреди] [историја] [освежи]

Ovaj šablon generiše spoljnu vezu do naloga na Tviter. Dizajniran je da standardizuje tekst i formatiranje veza do legitimnih profila naloga Tviter-a osoba ili organizacija sa dovoljno Vikipedija:Značaj da bude predmet članka na Vikipediji. Međutim, dodavanje Tviter veze nikada nije obavezno i u određenim slučajevima to bi trebalo obeshrabriti.

Imajte na umu da je jako puno lažnih Tviter naloga kreirano kao podvale, parodije ili pokušaji obožavalaca da ubedljivo oponašaju stil poznate ličnosti. Potrudite se detaljno da biste potvrdili autentičnost bilo kojih spoljnih veza koje želite da dodate.

Legitimni Tviter nalozi se mogu naći imenovanjem u pouzdanim izvorima, kao što su novinske priče o toj temi, ili povezivanjem sa drugim izvorima pod kontrolom subjekta, kao što je legitimna veb lokacija subjekta. Verifikovani Tviter nalog je onaj za koji je sam Tviter utvrdio da je legitiman. Tviter dodaje plavu verifikovanu značku pored korisničkog imena naloga na profilu i pored imena računa u rezultatima pretrage.

Nalozi koji nemaju značku pored svog imena, ali je prikazuju negde drugde, na primer na fotografiji profila, zaglavlju ili biografiji, nisu verifikovani nalozi.

Rezime upotrebe

Jedan parametar:

{{Tviter-lat | ID }}
{{Tviter-lat | id= ID }}

Dva parametra:

{{Tviter-lat | ID | NAME }}
{{Tviter-lat | id= ID | name= NAME }}

Korišćenje Vikipodataka svojstva P2002:

{{Tviter-lat}}
{{Tviter-lat | name= NAME }}

Svi parametri

TemplateData

Ovo je TemplateData dokumentacija za ovaj šablon, korišćena u Vizuelnom uređivaču i u drugim alatkama; pogledajte mesečni izveštaj o greškama za ovaj šablon.

TemplateData za Tviter-lat

Ovaj obrazac generiše spoljnu vezu do naloga na Tviter-u.

Параметри шаблона[Уреди податке о шаблону]

ПараметарОписВрстаСтатус
idid 1

Parametar "id" (ili neimenovani parametar "1") treba da sadrži ID deo URL adrese. Primer: AcadiaU je ID deo URL adrese https://twitter.com/AcadiaU. Ovaj parametar nije obavezan ako postoji svojstvo Vikipodataka svojstva P2002, ali je obavezan ako ne postoji.

Подразумевано
Vikipodaci svojstva P2002
текстнеобавезно
namename 2

Parametar "name" (ili neimenovani parametar "2") može se koristiti za određivanje teksta veze. Ovaj parametar nije obavezan; podrazumevano je naziv članka na Vikipediji, bez dvoznačnosti.

Подразумевано
{{PAGENAMEBASE}}
текстнеобавезно

Kategorije za praćenje

Vidi još