1950е

Из Википедије, слободне енциклопедије

19. век | 20. век | 21. век
1920е | 1930е | 1940е | 1950е | 1960е | 1970е | 1980е
1950. | 1951. | 1952. | 1953. | 1954. | 1955. | 1956. | 1957. | 1958. | 1959.Догађаји и трендови[уреди]

Култура[уреди]

Музика[уреди]

Архитектура[уреди]

Види још[уреди]

Референце[уреди]