I'm in the Band

С Википедије, слободне енциклопедије
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

I'm in the band je američka TV serija u produkciji preduzeća Disney XD .[1] Snimanje je počelo 14. jula 2009. godine a zvanično je počeo da se emituje 18 januara 2010. Premijeru su pratili oko 860,000 gledalaca.[2]

Radi se o jednom tinejdžeru Tripu Kampbelu, rodom iz Los Anđelesa, koji je oduvek maštao da bude u njegovom omiljenom bendu - Gvozdena Lasica (članovi: Derek Džupiter, Berger Pit, Aš Tajler). Njegov san se obistini kada na jednom takmičenju preko radija osvoji sastanak sa članovima benda. On uspe da ih impresionira svojim sviranjem i ubrzo postaje glavni gitarista benda. U početku, članovi Gvozdene Lasice se dvoume da li da prihvate mladog gitaristu u bend zbog njihove strašne rok reputacije. Mladić ipak uspeva da ih ubedi da je vredan benda. Istovremeno, ubeđuje i svoju mamu, Bet, koja je razvedena, da su članovi benda dobri mentori i modeli za njegovu budućnost i ponašanja. Trip ima i najbolju drugaricu, Izi Fuentes, koja ima ulogu pevačice u svom bendu i koja će redovno spašavati njega od kazni i drugih nevolja.

Tripov ideal jeste da uzdigne bend sa koncertom koji će da preporodi bend. Ali do tad, bend prolazi kroz teške, ali i smešne faze.

Glavne uloge[уреди | уреди извор]

Reference[уреди | уреди извор]

Spoljašnje veze[уреди | уреди извор]