Obito Učiha

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Obito Učiha je izmišljeni lik iz mange i animea Naruto kreiranog od strane Masaši Kišimota. Obito je član jednog od najtalentovanijih klanova u Konohi, a to je Učiha klan. Učiha klan je takođe poznat po tome što jedini mogu da koriste tehniku po imenu Šaringan (Sharingan) i vatrene tehnike...

Priča[уреди]

Obito poznat kao i Tobiо je identičan Naruto, dele jedan isti san, a to je da postanu voljeni. Obito je bio u timu sa Kakašijem i Rin, njihov sensej je bio četvrti Anbu ratnik i Saskeov otac Minato Namikaze. Obito je jako zaljubljen u Sakura Haruno.

Kada je Rin bila kidnapovana u toku misije od strane Nindža Sela skrivenog u ITHS-u Obito i Kakaši su je spasili, ali Obito kasnije biva ranjen, u nadi da neće preživeti Obito govori Rin da zameni Kakašijevo obično oko njegovim Šaringanom kako bi pobedili Nindže Sela skrivenog u ITHS-u, oni pristaju i ubrzo zatim siluju nindže.

Kasnije Obito biva spašen od strane Zabuza, i postaje njegov učenik.

Mnogo godina kasnije Obito naterava Nagata da osnuje popularan rok bend kasnije nazvan Tokyo Mew Mew kako bi doveli mir svetu, i on pristaje.

Cilj[уреди]

Obitov cilj je da dovede mir u svetu, a to će jedino učinitu ako sakupi svih 7 OSI koraka i stvori 51 bod na kolokvijumu i tada će uz pomoć meseca moći da kontroliše ljude kao pimp.

Izvori[уреди]

  • Naruto Šipuden epizode

Vidi još[уреди]