Ostin i Ali

Из Википедије, слободне енциклопедије
Austin and Ally

{{{opis_slike}}}

Žanr Tinejdžerska serija
Format 480i (SDTV)
720p (HDTV)
Zemlja porekla Sjedinjene Američke Države
Jezik Engleski
Broj sezona 3
Broj epizoda 56
Produkcija
Dužina trajanja 23-26 minuta
Produkcija It's a Laugh Productions
Emitovanje
Prvi emiter Disney Channel
Prvo prikazivanje 2. decembar 2011.
Spoljašnje veze
IMDb profil

Ostin i Ali je američka, tinejdž serija. Prvi put je emitovana na Dizni kanalu.[1][2][3] Govori o pevaču Ostinu i njegovoj partnerki Ali. Serija se emituje na engleskom sa prevodom. Ima 30 epizoda i dve sezone. Snimljena je u Majamiju 2011. godine. Glavnu ulogu, Ostina Muna glumi Ros Linč, njegovu partnerku Ali glumi Laura Marano, najboljeg prijatelja Deza glumi Kalum Vorti i menadžera Triš glumi Rejni Rodrigus.

Sve je počelo kada je Ostin čuo Ali kako svira prelepu pesmu. On ju je obradio i postavio na Internet uz pomoć Deza. Ali se u početku ljutila, ali je brzo shvatila da Ostin želi da dokaže ocu da se on može baviti muzikom. Njih dvoje su postali poslovni partneri. Napisali su mnogo pesama pomoću kojih je Ostin postao veoma popularan. Pošto Ali ima veliku tremu od scene niko njen rad ne primećuje, ali je ona ipak zadovoljna zbog Ostinovog uspeha. Na kraju oni postaju i ljubavni partneri , dok u međuvremenu Ostin pomaže Ali da se olobodi svog straha od scene. Posle velikih popularnih serija Hana Montana , Igraj , Čarobnjaci sa veverli Plejsa i Ugodni život na palubi Ostin i Ali je dosegla petu po redu popularnost.

Likovi[уреди]

Ostin Mun[уреди]

Ostin Mun (Ros Linč) je talentovani pevač i plesač. On je sladak,šarmantan, ima dobar glas i odlično pleše. Ostin obožava palačinke. Njegovo srednje ime je "Monika".On je vrlo detinjast i voli da skuplja plišane mede, takođe ima veliki strah od suncobrana.

Ali Doson[уреди]

Ali Doson (Laura Marano) je Ostinova partnerka. Ona lepo peva samo ima tremu od scene, pa joj Ostin pomaže da se oslobodi straha. Vrlo je ozbiljna, a ponekad i dosadna. Ali ima oca Lastera i majku Peni koja radi u Africi. Njeni najbolji prijatelji su Ostin i Dez, i najbolja drugarica Triš. Ona se ni sa kim više i ne druži.

Ali je dobra, nesebična sedamnaestogodišnjakinja koja radi sa tatom u prodavnici instrumenata Sonik Bum. Najviše vremena provodi u sobi pišući pesme u svoju pesmaricu, koju neda nikom da čita. Ona je jako loša u plesanju. U prvoj sezoni ona je imala strah od scene zato što misli da će pogrešiti i da će joj se ljudi smejati. Tek u drugoj sezoni se ohrabrila.

Ali ima smeđu kosu. U drugoj sezoni je imala kovrdžavu, smeđu kosu sa plavim završecima. Oči su joj smeđe. Ona je visoka i mršava. Najčešće nosi šarene haljine a u drugoj sezoni je češće nosila pantalone i jednobojne majice.

Triš De La Rosa[уреди]

Patricija Marija De La Rosa poznatija kao Triš (Rejni Rodrigus) je Ostinova menadžerka.Ona ne može ni jedan posao gde se zaposli držati ni 2 dana ali Ostinov menadžer je njen omiljeni posao.Ona je Alina najbolja drugarica.

Dez Perado[уреди]

Dezmond "Dez" Perado (Kalum Vorti) je Ostinov najbolji drug.On je veoma otkačen.Sanja da postane režiser. Pored ovih likova ima mnogo sporednih

Reference[уреди]

Spoljašnje veze[уреди]