Радио Футог — разлика између измена

С Википедије, слободне енциклопедије
Садржај обрисан Садржај додат
Нема описа измене
Нема описа измене
Ред 10: Ред 10:
вебсајт = [http://www.radiofutog.com www.radiofutog.com] |
вебсајт = [http://www.radiofutog.com www.radiofutog.com] |
}}
}}
'''Радио Футог''' је државна регионална радио станица на територији [[Општина Нови Сад|општине Нови Сад]] у оквиру [[КИЦ Младост Футог|КИЦ-а "Младости" Футог]].
'''Радио Футог''' је државна регионална радио станица из [[Футог]]а које емитује свој програм на територији [[Општина Нови Сад|општине Нови Сад]] у оквиру [[КИЦ Младост Футог|КИЦ-а "Младости" Футог]].


=== Оснивање и прве године рада ===
=== Оснивање и прве године рада ===

Верзија на датум 28. март 2015. у 03:32

Радио Футог
ТипРегионална медијска кућа
Земља Србија,  Војводина
Доступнострегионална
путем Интернета
ВласникДржавна радио-станица
ОснивачГрад Нови Сад
Датум покретања20. јун 1995.
Веб-сајтwww.radiofutog.com

Радио Футог је државна регионална радио станица из Футога које емитује свој програм на територији општине Нови Сад у оквиру КИЦ-а "Младости" Футог.

Оснивање и прве године рада

Радио Футог је основан 20. јуна 1995. године, свој програм емитује у континуитету већ осамнајст година. Програм Радија Футога се емитује 24 часа на фреквенцији 99,5 МХз.

Информативни, музички, забавни и комерцијално-маркетиншки програм су основа програмске концепције Радија Футога. На таласима радија интензивно се емитују сервисне информације од значаја за регионално подручје слушаност радија досеже око 30 км у полупречнику и покрива у целости територију општине Нови Сад и Беочин.

Поподневни и вечерњи програм је базиран на интересантним информацијама из света музике, филма, културе а заступљене су и сервисне информације у виду најава за сутрашњи или предстојеће дане.

Радио Футог је подржао и медијски пропратио бројне пројекте а као радио станица са дугом традицијом и респектабилном слушаношћу, у стању је да испрати сва дешавања, медијски промовише акције и излази у сусрет захтевима потенцијалним пословним партнерима.

Радио Футог се емитије и уживо путем интернета. Радио Футог је радио-станица која емитује информативно-комерцијални програм чију програмску политику, уз старију народну музику, чине градске вести и информације о дешавањима у спорту и култури. Одлуком Савета Републичке радиодифузне агенције, од 26. фебруара 2008. године, Радио Футог је је радио станица која је добила дозволу за емитовање радио-програма, на основу јавног конкурса за локална и регионална подручја.

Види још

Референце

Спољашње везе