Марија Јакшић — разлика између измена

С Википедије, слободне енциклопедије
Садржај обрисан Садржај додат
Нема описа измене
Нема описа измене
Ред 1: Ред 1:
'''Марија Јакшић''' је тренутно једна од најпопуларнијих српских глумица и водитељка, рођена је [[1976]]. године у Београду.
'''Марија Јакшић''' је тренутно једна од најпопуларнијих српских глумица и водитељка, рођена је [[1976]]. године у Београду.


Глуми је завршила у класи Радета Маарковића на БК академији. Глумила је у неколико филмова као сто су [[Мала ноћна музика]], [[Кордон]] и [[Ми нисмо анђели 2]] као и преставама "Курва из Харлема", "Мачак у чизмама" и "Тераса". Праву популарност јој је ипак донела телевизија: серије [[М(j)ешовити брак]] и [[Агенција за СиС]], спот Владе Георгијева "Жена без имена" и емисија "Сав тај Пинк" где је била водитељка. Марија је изазвала бурну реакцију јавноси када је у изазовним позама, без ичега на себи, сликала за септембарски број магазина [[Плејбој]]. Тренутно се бави хуманитарним радом, помаже деци без родитељског старања и деци са посебним талентима.
Глуми је завршила у класи Радета Маарковића на БК академији. Глумила је у неколико филмова као сто су [[Мала ноћна музика]], [[Кордон]] и [[Ми нисмо анђели 2]] као и преставама "Курва из Харлема", "Мачак у чизмама" и "Тераса". Праву популарност јој је ипак донела телевизија: серије [[М(j)ешовити брак]] и [[Агенција за СиС]], спот Владе Георгијева "Жена без имена" и емисија "Сав тај Пинк" где је била водитељка. Марија је изазвала бурну реакцију јавноси када се у изазовним позама, без ичега на себи, сликала за септембарски број магазина [[Плејбој]]. Тренутно се бави хуманитарним радом, помаже деци без родитељског старања и деци са посебним талентима.





Верзија на датум 16. новембар 2007. у 03:02

Марија Јакшић је тренутно једна од најпопуларнијих српских глумица и водитељка, рођена је 1976. године у Београду.

Глуми је завршила у класи Радета Маарковића на БК академији. Глумила је у неколико филмова као сто су Мала ноћна музика, Кордон и Ми нисмо анђели 2 као и преставама "Курва из Харлема", "Мачак у чизмама" и "Тераса". Праву популарност јој је ипак донела телевизија: серије М(j)ешовити брак и Агенција за СиС, спот Владе Георгијева "Жена без имена" и емисија "Сав тај Пинк" где је била водитељка. Марија је изазвала бурну реакцију јавноси када се у изазовним позама, без ичега на себи, сликала за септембарски број магазина Плејбој. Тренутно се бави хуманитарним радом, помаже деци без родитељског старања и деци са посебним талентима.


Спољашње везе