Дејвид „Твинер” Аполскис — разлика између измена

С Википедије, слободне енциклопедије
Садржај обрисан Садржај додат
м је променио име чланку Дејвид "Твинер" Аполскис у Дејвид „Твинер“ Аполскис: српски наводници
Нема описа измене
Ред 9: Ред 9:
|рођаци =
|рођаци =
}}
}}
'''Дејвид "Твинер" Аполскис''' ([[Енглески језик|енг]]: ''David "Tweener" Apolskis'') је измишљени лик из [[САД|америчке]] [[ТВ серија|ТВ серије]] [[Бекство из затвора]]. Његов лик тумачи Лејн Гарисон. Твинер се у серији по први пут појављује у деветој епизоди.
'''Дејвид „Твинер“ Аполскис''' ({{јез-енг|David "Tweener" Apolskis}}) је измишљени лик из [[САД|америчке]] [[ТВ серија|ТВ серије]] [[Бекство из затвора]]. Његов лик тумачи Лејн Гарисон. Твинер се у серији по први пут појављује у деветој епизоди.


Аполскис је увек имао весте руке. У школи, управо су му те руке омогућиле улазак у школски рагби тим. Крајем школе, Аполскис је проглашен неподобним за суделовање у атлетским активностима. Тада је пронашао профитабилнији начин за пременити вештину за своју руку.
Аполскис је увек имао веште руке. У школи су му управо те руке омогућиле улазак у школски рагби тим. Крајем школе, Аполскис је проглашен неподобним за суделовање у атлетским активностима. Тада је пронашао профитабилнији начин да упосли своје руке.


Аполскис је постао мајсторски џепар, и у раздобљу од своје 14. до своје 19. године, украо је преко 200 новчаника и 150 сатова. Ти подаци су чак и импресивнији због чињенице да је провео чак осам месеци у дому за малолетне деликвенте на рачун две различите осуде. Твинер се мало прерачунао када је покушао да украде новчаник полицајца који није био на дужности. На месту је ухапшен, а када је полиција претражила његов стан, пронашли су вредну колекцију [[Бејзбол|бејзбол]] картица (процењена вредност око триста хиљада долара) која је украдена неколико дана раније. Оптужен је за тешку пљачку и осуђен на пет година у [[Затвор Фокс ривер стејт|Фокс риверу]].
Аполскис је постао мајсторски џепарош, и у раздобљу од своје 14. до своје 19. године, украо је преко 200 новчаника и 150 сатова. Ти подаци су чак и импресивнији због чињенице да је провео чак осам месеци у дому за малолетне делинквенте на рачун две различите осуде. Твинер се прерачунао када је покушао да украде новчаник полицајца који није био на дужности. На месту је ухапшен, а када је полиција претражила његов стан, пронашли су вредну колекцију [[Бејзбол|бејзбол]] картица (процењена вредност око триста хиљада долара) која је украдена неколико дана раније. Оптужен је за тешку пљачку и осуђен на пет година затвора у [[Затвор Фокс ривер стејт|„Фокс риверу“]].


==Спољашње везе==
==Спољашње везе==
* [http://www.fox.com/prisonbreak/bios/bio_apolskis.htm/ Твинерова биографија на Fox.com]
* [http://www.fox.com/prisonbreak/bios/bio_apolskis.htm/ Твинерова биографија на -{Fox.com}-]


{{Бекство из затвора}}
{{Бекство из затвора}}

Верзија на датум 28. јул 2008. у 02:56

Дејвид Аполскис
Подаци о лику
Затворски број95012
Злочин/иТешка пљачка
Казна5 година затвор
Подаци о креацији
ТумачЛејн Гарисон

Дејвид „Твинер“ Аполскис (енгл. David "Tweener" Apolskis) је измишљени лик из америчке ТВ серијеБекство из затвора“. Његов лик тумачи Лејн Гарисон. Твинер се у серији по први пут појављује у деветој епизоди.

Аполскис је увек имао веште руке. У школи су му управо те руке омогућиле улазак у школски рагби тим. Крајем школе, Аполскис је проглашен неподобним за суделовање у атлетским активностима. Тада је пронашао профитабилнији начин да упосли своје руке.

Аполскис је постао мајсторски џепарош, и у раздобљу од своје 14. до своје 19. године, украо је преко 200 новчаника и 150 сатова. Ти подаци су чак и импресивнији због чињенице да је провео чак осам месеци у дому за малолетне делинквенте на рачун две различите осуде. Твинер се прерачунао када је покушао да украде новчаник полицајца који није био на дужности. На месту је ухапшен, а када је полиција претражила његов стан, пронашли су вредну колекцију бејзбол картица (процењена вредност око триста хиљада долара) која је украдена неколико дана раније. Оптужен је за тешку пљачку и осуђен на пет година затвора у „Фокс риверу“.

Спољашње везе