Никад није касно — разлика између измена

С Википедије, слободне енциклопедије
Садржај обрисан Садржај додат
ознаке: мобилна измена мобилно веб-уређивање
ознаке: мобилна измена мобилно веб-уређивање
Ред 30: Ред 30:


== Ток емисије ==
== Ток емисије ==
У њој се такмичари који су по правилу старији од 40 (првобитно старији од 45) година представљају највећим хитовима забавне и народне музике. Кандидате оцењује стручни жири. Стални члан жирија је познати композитор и текстописац Саша Милошевић Маре, а остала два или три члана су променљиви од емисије до емисије. Своју оцену даје и оркестар Александра Софронијевића. Аутор и креатор концепта шоуа је продуцент Гранд продукције [[Саша Јакшић|Саша Жика Јакшић]], а емисију води Драгана Катић.
У њој се такмичари који су по правилу старији од 40 (првобитно старији од 45) година представљају највећим хитовима забавне и народне музике. Кандидате оцењује стручни жири. Стални члан жирија је познати композитор и текстописац Саша Милошевић Маре, а остала два или три члана су променљиви од емисије до емисије. Своју оцену дају и оркестар Александра Софронијевића и публика у студију. Аутор и креатор концепта шоуа је продуцент Гранд продукције [[Саша Јакшић|Саша Жика Јакшић]], а емисију води Драгана Катић.


== Спољашње везе ==
== Спољашње везе ==

Верзија на датум 10. април 2019. у 19:03

Никад није касно
ЖанрМузичко такмичење
ФорматТВ
АуторСаша Јакшић
ВодитељДрагана Катић
ЖириСаша Милошевић Маре
Саша Јакшић
ЗемљаСрбија
Језиксрпски језик
Број сезона3 (у току)
Број епизодаједном недељно
ЕмитерПрва српска телевизија
Гранд народна телевизија
Званични веб-сајт

Никад није касно је српска такмичарска талент шоу ТВ емисија која се од 2015. емитује на програму Прве српске телевизије и Гранд народне телевизије. Емисију реализује Гранд продукција.

Ток емисије

У њој се такмичари који су по правилу старији од 40 (првобитно старији од 45) година представљају највећим хитовима забавне и народне музике. Кандидате оцењује стручни жири. Стални члан жирија је познати композитор и текстописац Саша Милошевић Маре, а остала два или три члана су променљиви од емисије до емисије. Своју оцену дају и оркестар Александра Софронијевића и публика у студију. Аутор и креатор концепта шоуа је продуцент Гранд продукције Саша Жика Јакшић, а емисију води Драгана Катић.

Спољашње везе