Наташа Миљковић — разлика између измена

С Википедије, слободне енциклопедије
Садржај обрисан Садржај додат
Ред 20: Ред 20:
== Каријера ==
== Каријера ==


Од [[1996]]. до [[1999]]. водила је емисије ''Гутенберг'' и ''Укрштене речи'' на [[РТВ БК|телевизији БК]], а затим професионално искуство стиче у независној продукцији ВИН, где јој је уредница била Гордана Суша. По повратку на БК, води и уређује емисију ''Маска недеље''. После гашења БК телевизије Наташа долази на [[Радио-телевизија Србије|РТС]], где уређује и води популарну ТВ емисију ''[[Кључ (ТВ емисија)|Кључ]].'' После ове познате емисије скоро 5 година је уређивала и водила [[Јутарњи програм РТС-а]] заједно са колегиницом [[Маја Николић (водитељка)|Мајом Николић]]. [[Славко Белеслин]], Наташа и Маја Николић су [[2014]]. и [[2015]]. водили емисију ''Студио 3'' на РТС-у, а после гашења те емисије је водила и уређивала емисију ''Тако стоје ствари'' са Зораном Станојевићем и Сањом Драгичевић-Бабић. 2018. године одлази са РТС и прелази на телевизију [[Прва српска телевизија|Прва]] где је прво водила летња издања, да би касније почела да води викенд издање јутарњег програма. У [[август]]у [[2019]]. године прелази на телевизију [[Нова С]], на којој са колегиницом [[Маја Николић (водитељка)|Мајом Николић]] уређује и води емисију [[Међу нама]].
Од [[1996]]. до [[1999]]. водила је емисије ''Гутенберг'' и ''Укрштене речи'' на [[РТВ БК|телевизији БК]], а затим професионално искуство стиче у независној продукцији ВИН, где јој је уредница била Гордана Суша. По повратку на БК, води и уређује емисију ''Маска недеље''. После гашења БК телевизије Наташа долази на [[Радио-телевизија Србије|РТС]], где уређује и води популарну ТВ емисију ''[[Кључ (ТВ емисија)|Кључ]].'' После ове познате емисије скоро 5 година је уређивала и водила [[Јутарњи програм РТС-а]] заједно са колегиницом [[Маја Николић (водитељка)|Мајом Николић]]. [[Славко Белеслин]], Наташа и Маја Николић су [[2014]]. и [[2015]]. водили емисију ''Студио 3'' на РТС-у, а после гашења те емисије је водила и уређивала емисију ''Тако стоје ствари'' са Зораном Станојевићем и Сањом Драгичевић-Бабић. [[2018]]. године одлази са РТС и прелази на телевизију [[Прва српска телевизија|Прва]] где је прво водила летња издања, да би касније почела да води викенд издање јутарњег програма. У [[август]]у [[2019]]. године прелази на телевизију [[Нова С]], на којој са колегиницом [[Маја Николић (водитељка)|Мајом Николић]] уређује и води емисију [[Међу нама]].


== Извори ==
== Извори ==

Верзија на датум 8. новембар 2019. у 17:11

Наташа Миљковић
Лични подаци
Датум рођења(1977-01-25)25. јануар 1977.(47 год.)
Место рођењаБеоград,  СФРЈ,
Занимање
  • водитељка
  • новинарка
Новинарски рад
ТелевизијаНова С

Наташа Миљковић (Београд, 25. јануар 1977.) је позната српска телевизијска водитељка и новинарка.

Биографија

Рођена је 25. јануара 1977. у Београду. Основну и средњу школу завршила у Београду. У новинарство ушла са 14 година на ТВ Студио Б, где је радила емисију „Teenage ТВ“. Са 19 година прешла на БК ТВ. Дипломирала на Факулету политичких наука у Београду, смер међународни односи. Са само 26 година магистрирала у Риму на теми „Политика силе у међународним односима“.

Са глумцем Срђаном Тимаровим има сина Лазара.

Каријера

Од 1996. до 1999. водила је емисије Гутенберг и Укрштене речи на телевизији БК, а затим професионално искуство стиче у независној продукцији ВИН, где јој је уредница била Гордана Суша. По повратку на БК, води и уређује емисију Маска недеље. После гашења БК телевизије Наташа долази на РТС, где уређује и води популарну ТВ емисију Кључ. После ове познате емисије скоро 5 година је уређивала и водила Јутарњи програм РТС-а заједно са колегиницом Мајом Николић. Славко Белеслин, Наташа и Маја Николић су 2014. и 2015. водили емисију Студио 3 на РТС-у, а после гашења те емисије је водила и уређивала емисију Тако стоје ствари са Зораном Станојевићем и Сањом Драгичевић-Бабић. 2018. године одлази са РТС и прелази на телевизију Прва где је прво водила летња издања, да би касније почела да води викенд издање јутарњег програма. У августу 2019. године прелази на телевизију Нова С, на којој са колегиницом Мајом Николић уређује и води емисију Међу нама.

Извори

Спољашње везе