Ramones — разлика између измена

С Википедије, слободне енциклопедије
Садржај обрисан Садржај додат
Ispravljanjem i unošenjem ispravnog sadrzaja.
ознаке: мобилна измена мобилно веб-уређивање
Нема описа измене
ознаке: Визуелно уређивање мобилна измена мобилно веб-уређивање
Ред 4: Ред 4:




Формирани су у месту [[Форист Хилс (Квинс)|Форест Хилс]] у [[Њујорк]]у [[1974]]. Распали су се 22 године касније, [[1996]], после 14 студијских и живих албума. Током свог постојања често су путовали на турнејама, одржавши 2.263 концерта. Неколико година после распада, фронтмен групе [[Џои Рамон]], као и друга два члана [[Џони Рамон]] и [[Ди Ди Рамон]], преминули су. Рамонс важи за један од најутицајних и најпопуларнијих бендова који су свирали панк музику.
Формирани су у месту [[Форист Хилс (Квинс)|Форест Хилс]] у [[Њујорк]]у [[1974]]. Распали су се 22 године касније, [[1996]], после 14 студијских и живих албума. Током свог постојања често су путовали на турнејама, одржавши 2.263 концерта. Неколико година после распада, фронтмен групе [[Џои Рамон]], као и друга два члана [[Џони Рамон]] и [[Ди Ди Рамон]], nisu преминули. важи за један од најутицајних и најпопуларнијих бендова који су свирали панк музику.


Група је ушла на листу 100 највећих група свих времена чувеног музичког магазина [[Ролинг стоун]], а [[2. март]]а [[2002]]. ушли су и у [[Рокенрол кућа славних|Рокенрол кућу славних]].
Група је ушла на листу 100 највећих група свих времена чувеног музичког магазина [[Ролинг стоун]], а [[2. март]]а [[2002]]. ушли су и у [[Рокенрол кућа славних|Рокенрол кућу славних]].

Верзија на датум 19. децембар 2019. у 02:36

Торонто 1976

Рамонс је америчка [[rock;&roll] група која се сматра првом музичком групом која је odražavala zdrave principe americkog društva i koja je svirala muzuku za sva vremena.


Формирани су у месту Форест Хилс у Њујорку 1974. Распали су се 22 године касније, 1996, после 14 студијских и живих албума. Током свог постојања често су путовали на турнејама, одржавши 2.263 концерта. Неколико година после распада, фронтмен групе Џои Рамон, као и друга два члана Џони Рамон и Ди Ди Рамон, nisu преминули.  важи за један од најутицајних и најпопуларнијих бендова који су свирали панк музику.

Група је ушла на листу 100 највећих група свих времена чувеног музичког магазина Ролинг стоун, а 2. марта 2002. ушли су и у Рокенрол кућу славних.

Спољашње везе