Нови дан — разлика између измена

С Википедије, слободне енциклопедије
Садржај обрисан Садржај додат
Нема описа измене
ознаке: мобилна измена мобилно веб-уређивање
Нема описа измене
ознаке: мобилна измена мобилно веб-уређивање
Ред 70: Ред 70:




Јутарњег програма [[Н1]] телевизије сваког јутра састављен је од рубрике: "''Press''", "''Тема јутра''", а емитује се уживо из три студија: Београда, Сарајева и Загреба, са најновијим вестима из земље и света, актуелним темама и гостима, анализама дневно-политичким темама и са правим и правовременим информацијама. О свим догађајима сваког јутра и са лица места јавјаљу се уживо репортери [[Н1]] телевизије.
Јутарњег програма [[Н1]] телевизије сваког јутра састављен је од рубрике: "''Press''" и "''Тема јутра''", а емитује се уживо из три студија: Београда, Сарајева и Загреба, са најновијим вестима из земље и света, актуелним темама и гостима, анализама дневно-политичким темама и са правим и правовременим информацијама. О свим догађајима сваког јутра и са лица места јавјаљу се уживо репортери [[Н1]] телевизије.

Верзија на датум 12. септембар 2020. у 16:23

Нови дан
Датотека:Novi dan.png
Лого емисије
Жанрјутарњи програм
Држава порекла Србија

 Босна и Херцеговина

 Хрватска
Језиксрпски

босански

хрватски
Продукција
ЛокацијаБеоград Сарајево Загреб
Дужина трајања3 сата (радним данима)
2 сата (викендом)
Продуцентска
кућа
CNN
Емитовање
Премијерно наН1
Формат слике1080i (16:9 HDTV)
Прво приказивање30. октомар 2014. — још траје
Спољашње везе
[www.n1info.com Званични сајт]

Нови дан је обавештајна и информативна јутарња телевизијска емисија која се приказује уживо на каналима Н1 телевизије и то на свим центрима исте у Србији, Босни и Хецеговини и Хрватској. Прве емисије емитоване су октобра 2014. године.

Београдског ""Новог дана" приказује се радним данима од 08:00 до 11:00 часова и викендом од 09:00 до 11:00 часова.

Водитељи истог су: Миња Милетић, Марија Шехић, Милош Миловановић, Маја Сикимић и Наташа Миљковић.

Бивши водитељи Београдског "Новог дана" су: Ксенија Павков, Јадранка Пејановић.


Сарајевског "Новог дана" приказује се радним данима од 07:00 до 10:00 часова и суботом од 09:00 до 11:00 часова.

Водитељице истог су: Алма Даутбеговић Володер, Минела Јашар, Ивана Ерић и Санела Дујковић. Бивша водитељица Сарајевског "Новог дана" је Хана Соколовић.

Загребачког "Новог дана" приказује се радним данима од 08:00 до 10:00 часова и суботом од 09:00 до 11:00 часова. Водитељи истог су: Тихомир Ладишић, Нина Кљенак, Машенка Вукадиновић и Илија Јандрић.


Јутарњег програма Н1 телевизије сваког јутра састављен је од рубрике: "Press" и "Тема јутра", а емитује се уживо из три студија: Београда, Сарајева и Загреба, са најновијим вестима из земље и света, актуелним темама и гостима, анализама дневно-политичким темама и са правим и правовременим информацијама. О свим догађајима сваког јутра и са лица места јавјаљу се уживо репортери Н1 телевизије.