Разговор с корисником:Pianistbgd — разлика између измена

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије
Садржај обрисан Садржај додат
→‎pozdrav: нови одељак
Нема описа измене
Ред 15: Ред 15:


vodim da smo vršnjaci, a i da imamo iste stavove. želeo bih da se dopisujemo --[[Корисник:Филип Пејковић|Филип Пејковић]] ([[Разговор са корисником:Филип Пејковић|разговор]]) 21:48, 17. мај 2010. (CEST)
vodim da smo vršnjaci, a i da imamo iste stavove. želeo bih da se dopisujemo --[[Корисник:Филип Пејковић|Филип Пејковић]] ([[Разговор са корисником:Филип Пејковић|разговор]]) 21:48, 17. мај 2010. (CEST)

==AC/DC==

Стари текст се састоји од неколико реченица, у ствари, ради се о клици, и такође је преведен сс енглеске Википедије (али пре четири године). Затим, није истина да се "подаци не слажу", а ако се и не слажу, довољно је само исправити те податке, а не по кратком поступку брисати стари текст као да је потпуно безвредан. И иначе на Википедији обичај да се "стари текстови" и клице бришу зарад писања новог чланка и невештог превођења енглеских чланака. Дакле, стари текст се лепо може поставити на почетак чланка (као што сам и урадио), а твој "нови текст" може ићи у наставку. И као што можеш да приметиш, нисам се петљао у твој превод, иако сам имао много разлога, али - сачекаћу да завршиш чланак.
Поздрав.

--[[Корисник:Sly-ah|Sly-ah]] ([[Разговор са корисником:Sly-ah|разговор]]) 20:01, 19. јул 2010. (CEST)

Верзија на датум 19. јул 2010. у 20:01

Архива
Архива
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Призренски устанак

Призренски устанак је измишљен догађај. Исти корисник је измислио још пар таквих ствари. --Alexmilt (разговор) 17:07, 24. новембар 2009. (CET)[одговори]

pozdrav

vodim da smo vršnjaci, a i da imamo iste stavove. želeo bih da se dopisujemo --Филип Пејковић (разговор) 21:48, 17. мај 2010. (CEST)[одговори]

AC/DC

Стари текст се састоји од неколико реченица, у ствари, ради се о клици, и такође је преведен сс енглеске Википедије (али пре четири године). Затим, није истина да се "подаци не слажу", а ако се и не слажу, довољно је само исправити те податке, а не по кратком поступку брисати стари текст као да је потпуно безвредан. И иначе на Википедији обичај да се "стари текстови" и клице бришу зарад писања новог чланка и невештог превођења енглеских чланака. Дакле, стари текст се лепо може поставити на почетак чланка (као што сам и урадио), а твој "нови текст" може ићи у наставку. И као што можеш да приметиш, нисам се петљао у твој превод, иако сам имао много разлога, али - сачекаћу да завршиш чланак. Поздрав.

--Sly-ah (разговор) 20:01, 19. јул 2010. (CEST)[одговори]