Википедија:Упутства — разлика између измена

С Википедије, слободне енциклопедије
Садржај обрисан Садржај додат
Нема описа измене
Нема описа измене
Ред 7: Ред 7:




Уколико желите да више сазнате о неком појаму, треба само да пратите [[Википедија:Упутства/Викивезе|Викивезе]], тј. да кликнете на плаву везу на којој ћете наћи детаљније објашњење одређеног појма.
Уколико желите да више сазнате о неком појаму, треба само да пратите [[Википедија:Упутства/Викивезе|Викивезе]], тј. да кликнете на плави линк на којој ћете наћи детаљније објашњење одређеног појма.


Кренимо: [[Википедија:Упутства/Уређивање чланака|Уређивање чланака]].
Кренимо: [[Википедија:Упутства/Уређивање чланака|Уређивање чланака]].

Верзија на датум 7. март 2007. у 19:07

Википедија Упутства
Овај чланак је део
Википедијиних упутстава
Упутства...

Почетак
Уређивање чланака
Обликовање чланака
Викивезе
Википројекти
Слике
Ауторско право
Таблице
Странице за разговор
Пријављивање
Именски простори
Не заборавите
Закључак

Види још...

Помоћ

Добродошли на Википедијина упутства! Википедија је отворена енциклопедија, што значи да и ви можете написати неки чланак, или допунити - поправити неки постојећи. Циљ овог упутства (тј. ових 11 страница) је упутити почетнике како уређивати чланке на лак, брз и једноставан начин. Кад завршите курс моћи ћете сами уређивати чланке, нећете морати никога питати за савет: Како ово, а како оно...


Наравно, нећете знати све о Википедији, али ако се запитате можете ли научити користити Википедију, знајте да сарадници Википедије имају од 10-60 година (тј. сарадници који су поделили те податке с нама), разних су струка и занимања и највероватније једина ствар која их све повезује је љубав према знању.


Уколико желите да више сазнате о неком појаму, треба само да пратите Викивезе, тј. да кликнете на плави линк на којој ћете наћи детаљније објашњење одређеног појма.

Кренимо: Уређивање чланака.