Википедија:Фем Вики — разлика између измена

С Википедије, слободне енциклопедије
Садржај обрисан Садржај додат
Нема описа измене
м Враћене измене 80.38.68.76 (разговор) на последњу измену корисника Djordjes
Ред 1: Ред 1:
Википројекат Фем Вики је пројекат који је покренула [[Викимедија Србије]] са циљем да се, с једне стране, подстакну жене на уређивање Википедије, а с друге стране да се допринесе квалитету и квантитету чланака на тему феминистичке и родне терминологије и биографија жена.
Википројекат Фем Вики је пројекат покренут од стране [[Викимедија Србије|Викимедије Србије]] са циљем да се, са једне стране, подстакну жене на уређивање Википедије, а са друге стране да се допринесе квалитету и квантитету чланака на тему феминистичке и родне терминологије и биографија жена.


Чланци ће бити писани у периоду мај—децембар 2014. у главном именском простору и користиће шаблон [[Шаблон:ФемВики2014]] који се укључује са <nowiki>{{ФемВики2014}}</nowiki>.
Чланци ће бити писани у периоду мај - децембар 2014. у главном именском простору и користиће шаблон [[Шаблон:ФемВики2014]] који се укључује са <nowiki>{{ФемВики2014}}</nowiki>.


Чланци настали на овај начин су:
Чланци настали на овај начин су:

Верзија на датум 18. јун 2014. у 17:09

Википројекат Фем Вики је пројекат покренут од стране Викимедије Србије са циљем да се, са једне стране, подстакну жене на уређивање Википедије, а са друге стране да се допринесе квалитету и квантитету чланака на тему феминистичке и родне терминологије и биографија жена.

Чланци ће бити писани у периоду мај - децембар 2014. у главном именском простору и користиће шаблон Шаблон:ФемВики2014 који се укључује са {{ФемВики2014}}.

Чланци настали на овај начин су: