Разговор с корисником:Sunđer — разлика између измена

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије
Садржај обрисан Садржај додат
Нема описа измене
Нема описа измене
Ред 16: Ред 16:


Такође направио си чланак за ову лигу, а нису убацио ни основну ствар, резултате, тј. ко је био првак по сезонама и укупан биланс титула по клубовима.--[[Корисник:Марко235|<font color="darkblue">'''Марко235'''</font>]] ([[Разговор са корисником:Марко235|'''<font color="green">razgovor</font>''']]) 01:42, 3. децембар 2012. (CET)
Такође направио си чланак за ову лигу, а нису убацио ни основну ствар, резултате, тј. ко је био првак по сезонама и укупан биланс титула по клубовима.--[[Корисник:Марко235|<font color="darkblue">'''Марко235'''</font>]] ([[Разговор са корисником:Марко235|'''<font color="green">razgovor</font>''']]) 01:42, 3. децембар 2012. (CET)

==Trasnalate==
Hello. Can you help me? I want you, if you have time and willing, to translate the introductory paragraphs of [[:en:Nea Salamis Famagusta FC]] and create the article in your wiki. [[ФК Неа Саламина Фамагуста]] [[Корисник:Xaris333|Xaris333]] ([[Разговор са корисником:Xaris333|разговор]]) 03:19, 14. август 2014. (CEST)

Верзија на датум 14. август 2014. у 02:19


Проблем са ауторским правима за датотеку Cyprus Football Association.png

Недостаје лиценца
Недостаје лиценца

Здраво, Sunđer. Хвала ти што си послао датотеку Cyprus Football Association.png. Међутим, на страницу са њеним описом тренутно није стављена одговарајућа лиценца, па је статус ауторских права нејасан. Задужбина Викимедија је веома пажљива када су у питању датотеке које се укључују у Википедију због закона о ауторском праву (за више информација погледај Википедијину политику ауторског права).

Носилац ауторског права је обично творац, његов послодавац или особа која је последња пренела ауторско право. Подаци о ауторском праву над датотекама се означавају коришћењем одговарајућих шаблона, односно лиценци. Три основна типа лиценци на Википедији су отворени садржај, јавно власништво и поштена употреба. На овој страни пронађи одговарајући шаблон и стави га на страницу са описом датотеке, овако: {{Име шаблона}}.

Уколико си послао и друге датотеке, размисли о томе да провериш да ли си и код њих навео извор и одговарајућу лиценцу. Списак датотека које си послао можеш да погледаш овде. Питања можеш да поставиш на страници која је за то намењена.

Напомена: Ово обавештење је информативне природе и можеш да га обришеш са своје странице за разговор, након што га прочиташ и разјасниш статус ауторских права. Датотеке без извора и одговарајуће лиценце могу бити обрисане седам дана након што су послате, као што је наведено у правилима о коришћењу датотека. Хвала. micki 21:22, 29. новембар 2012. (CET)

Stavio sam odgovarajuću licencu. --SunđerДатотека:Spongebob-spongebob-squarepants-8297800-1024-768.jpg Razgovaj 19:28, 2. децембар 2012. (CET)[одговори]

Као прво, имена спортских лига су овде стандардизована и једино исправно име је Прва лига Кипра у фудбалу, никада не треба буквално да преводиш са енглеског, цео текст сам морао да ти исправљам јер си очигледно веома лоше превео и имало је доста грешака. Исто као што не може да се чланак зове Кипарски куп него Куп Кипра у фудбалу, Суперкуп Кипра у фудбалу а не ЛТВ Супер куп. Друго сезоне се овде пишу само 2012/13., не 2012-13, 2012/2013. итд.

Такође направио си чланак за ову лигу, а нису убацио ни основну ствар, резултате, тј. ко је био првак по сезонама и укупан биланс титула по клубовима.--Марко235 (razgovor) 01:42, 3. децембар 2012. (CET)[одговори]

Trasnalate

Hello. Can you help me? I want you, if you have time and willing, to translate the introductory paragraphs of en:Nea Salamis Famagusta FC and create the article in your wiki. ФК Неа Саламина Фамагуста Xaris333 (разговор) 03:19, 14. август 2014. (CEST)[одговори]