Пређи на садржај

Детектив (песма)

С Википедије, слободне енциклопедије
Детектив
Песма
ИзвођачMilica Pavlović
Са албумаБогиња
Снимљена20. децембар 2016.
Жанрпоп, фолк
ИздавачГранд продукција
КомпозиторВладимир Узелац
ТекстописацНемања Трбојевић Конте

Детектив је назив песме коју је српска певачица Милица Павловић објавила 20. децембра 2016. године за Гранд Продукцију као седми сингл са њеног другог студијског албума Богиња.

О синглу[уреди | уреди извор]

Песма Детектив је последњи сингл са другог студијског албума Милице Павловић и реч је о песми бржег ритма, која је публику подсетила на певачицине почетке. Милица је ову песму наменила млађој популацији, будући да је текст инспирисан ситуацијама које се дешавају углавном тинејџерима.

О ауторима[уреди | уреди извор]

Песму Детектив је компоновао Новосадски композитор Владимир Узелац, док је текст урадио Конте. Оно што је такође веома занимљиво је и то што је Павловићева у једном тренутку открила да је ова песма њена биографска, јер је имала ситуацију када је она била на мети опседнутог фана који ју је свакодневно прогањао. [1]

Спот за песму "Детектив"[уреди | уреди извор]

Милица је са својим сарадницима урадила веома занимљиву екранизацију песме Детектив, која је у потпуности испратила интригантан и занимњив текст, па је публика имала прилике да види Милицу у веома интересантним ситуацијама у којима мучи мушкарца којим је опседнута. [2]

Успех песме "Детектив"[уреди | уреди извор]

Песма Детектив је за мање од две године забележила више од шест и по милиона прегледа. Оно што је интересантно јесте да Милица никада ни у једној емисији није промовисала ову песму, иако су њени фанови инсистирали да управо за ову нумеру уради сценски наступ. Павловићева је рекла да ће ова песма сигурно у будуђности добити и своју сценску премијеру.

Референце[уреди | уреди извор]

  1. ^ Milicu Pavlović proganjao opsednuti fan!, Приступљено 22. 11. 2018.
  2. ^ Milicu Pavlović predstavila spot za pesmu "Detektiv"![мртва веза], Приступљено 22. 11. 2018.