Корисник:Микица

С Википедије, слободне енциклопедије
Језичке кутијице
en-5 This user has professional knowledge of English.
de-2 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf fortgeschrittenem Niveau.
el-1 Αυτός ο χρήστης έχει βασικές γνώσεις Ελληνικών.
fa-1 این کاربر فارسی را در حد مقدماتی می‌فهمد.
Корисници по језику

Здраво! Hello! Hallo! Hola! Γεια σου! Hoi! Ја сам Мирослав Мешановић - Микица и рођен сам 1983. године у Београду. Похађао сам ОШ „Радојка Лакић“ у Београду, коју сам завршио као ученик генерације. 1998. године уписујем гимназију "Свети Сава" у Београду, природно-математички смер. Разредни старешина ми је била професор физике Живана Чекић. Матурске испите положио сам са просечном оценом 5,00. Матурски рад из ликовне културе са темом "Леонардо да Винчи - живот и дело" је поред успешне одбране добио и похвале наставничког већа.


Након матурирања успешно у лето 2002. уписујем Фармацеутски факултет у Београду, смер дипломирани фармацеут (ДФ). Након студија планирам уписивање и неке од специјализација, највероватније из клиничке фармације или токсикологије.


Из широког спектра интересовања издвајам: историју, Балкан и његове народе и њихове културе, географију, филателију и цивилно ваздухопловство.


На српској Википедији до сада сам написао неколико текстова (неки су још у грубим радовима):

Поред текстова о хемијским елементима и неким најпознатијим једињењима, планирам да напишем и један број текстова из медицине. Такође када су у питању географија и историја желео бих да урадим изузетно квалитетне текстове:

Моје корисничко име је "Микица", а на Yahoo!Messenger-у "mesmirscg".

Видимо се!

Споменице и захвалнице[уреди | уреди извор]

500 измена
2005 споменица

Бронзана Јаворова споменица