Пређи на садржај

Корисник:Metodicar/Архива 53

С Википедије, слободне енциклопедије

Добро боље најбоље[уреди | уреди извор]

Што да не? То ваљда треба да симболизује дихотомију — може се додати и одузети (коментар, мишљење, идеја...), може се дати и позитиван и негативан (став, критика, штагод). А и једноставан је симбол, означава истовремену двојност (ако та фраза може да се уопште употреби), математички је симбол и мање-више је занимљив. ;) --Ф± 00:15, 5. јануар 2012. (CET)

То је, пак, немогуће, јер су и плус и минус саставни део једног глифа, тј. карактера, тако да се третирају истоветно. У мом случају су оба болдована (јер је, је ли, цео симбол болдован). Ја сам скроман, тако да примам коментаре свих врста без дискриминације, а тебе могу само да похвалим што си вољан да дајеш само оне који одговарају горњем знаку. :) Следећи пут кад будем мењао потпис (а волим то да радим с времена на време... то ми дође као замена гаћа — некад ваља и то урадити да би би се осећао боље и свежије), ставићу минус горе, а плус доле ;))) --Ф± 00:55, 5. јануар 2012. (CET)

Инсинуације[уреди | уреди извор]

Чисто да ти кажем, да сви знамо којој ко групи припада, и како она друга група гледа на то ко је најодговорнији за идеолошки раздор и идеолошки прогон. Претпостављам да у потпуности оправдаваш поступке админа који су Душана Башића блокирали на годину дана, као и да си у исто вријеме жестоки противник блокирања, али да разумијеш када се блокира неко од нас, иако си декларативно против тога. Постоје три корисника који према једном износе став да га не подносе и то стално истичу разним инсинуацијама. Да сам којим случајем ја написао оно што ти пишеш, мене би одмах блокирао неко од твојих заштитника. --БаШ-ЧелиК (разговор) 01:30, 9. јануар 2012. (CET)

Иначе, само да знаш да си нам свима зачепио уста, не аргументом, него чистом силом која стоји иза тебе, штити те и дозвољава оно што нама под пријетњом блокаде није дозвољено. --БаШ-ЧелиК (разговор) 01:34, 9. јануар 2012. (CET)

Методије, штоно би браћа Црногорци рекли: свакаАа чаАаст! --Јагода испеци па реци 13:03, 9. јануар 2012. (CET)

Јави ми се се приватно на пошту, пошто овде нисмо равноправни, јер си под заштитом админа који ти дозвољавају да спроводиш личне нападе. Па ћу ти рекнем кога ми зовемо администраторско блебетало и чедо. Дакле јави се приватно, овако смо неравноправни и много је очигледно да је по сриједи провокација и прозивка. --БаШ-ЧелиК (разговор) 13:14, 9. јануар 2012. (CET)

Ма ди смем, ви'ш да ме сад оптужују да сам админ мезимче, и то још блебетаво... Брани се како знаш и умеш, шта да ти речем! --Јагода испеци па реци 14:19, 9. јануар 2012. (CET)

Као што рекох, користиш личну заштиту админа да ме вријеђаш и провоцираш. Ако желиш да разговарамо као два равноправа саговорника, контактирај ме путем поште па да разговарамо у равноправном окружењу. --БаШ-ЧелиК (разговор) 14:21, 9. јануар 2012. (CET)
Вријеђаш ме својим инсинуацијама, и својим коментарима о мени који ми упућујеш јер си свјастан да иза леђа имаш администраторе који те штите. Иако си о мени изрекао гомилу својих личних ставова, ја ти нећу одговорити на исти начин јер је намам твој заштићени положај. Ако желиш равноправну расправу, јави се приватно. Овако само наступаш да би ме провоцирао и омаловажавао на потпуно личној основи. --БаШ-ЧелиК (разговор) 14:49, 9. јануар 2012. (CET)

Ма...[уреди | уреди извор]

Прст у... нокат. Крајње је време да се помириш с Бокицом. Ал стварно. Кад си мого са мном, е, вала можеш и са њим. Не треба теби заштита ни од кога, него њима треба заштита од њих самих. То је оно најгоре... --Јагода испеци па реци 14:59, 9. јануар 2012. (CET)

Видим да си изазван на двобој... Каубоју ниједан... --Јагода испеци па реци 15:00, 9. јануар 2012. (CET)
Грешиш, много грешиш... Но, да не причам даље, није за јавнос'. Као што неко рече, напиши ми мајл па да ти речем шта имам... --Јагода испеци па реци 15:38, 9. јануар 2012. (CET)

БТЊ, Геологичарка не носи сукње... --Јагода испеци па реци 15:39, 9. јануар 2012. (CET)

Ма шалим се ја за Геологичарку. Откуд знам да ли носи сукње или не. Ваљда их не носи кад се вере по планинама с чекићем у руци... А какав то сајам? --Јагода испеци па реци 15:49, 9. јануар 2012. (CET)

Ma ajde molim te. Ti kao da imaš sto godina a ne... jelte. Toliko. Još je tebi ostalo vode da preplivaš, sajmova da se nastojiš i predavanja o zemljodrmima da odslušaš. Ti bi što pre u staro gvožđe, ali ne može. --Јагода испеци па реци 21:07, 9. јануар 2012. (CET)

Одговор[уреди | уреди извор]

Разговор је покренут јер правиш инсинуације на мој лични рачун и коментаришеш мене као особу. То си урадио прије Нове године и извинио се, а сада то опет настављаш. Слободно настави да ме негативно коментаришеш по страницама за разговор, али знај да ти овде не могу одговорити истом мјером јер не уживам заштиту. И надам се да си свјестан да оваквим акцијама ствараш подјелу и мене лично узнемираваш и провоцираш. --БаШ-ЧелиК (разговор) 15:04, 9. јануар 2012. (CET)

Не пријају ми твоји коментари о мени као личности, сматрам их личним узнемиравањем и малтретирањем. Стога бих те замолио да то престанеш да чиниш. --БаШ-ЧелиК (разговор) 15:34, 9. јануар 2012. (CET)

:)[уреди | уреди извор]

Ја бих ти помогла, али нећу, зато што си кемичар. --Ана пиши ми 15:10, 9. јануар 2012. (CET)

Као што рече Јагода (да не понављам)... Мада, морам да признам да имам 3 комаТа, ал' стојУ у ормару. --Ана пиши ми 15:48, 9. јануар 2012. (CET)

Википедија:Гласање/Предлог/Отварање нове странице Молим коментар[уреди | уреди извор]

Otvorena je zvanična diskusija o otvaranju stranice Molim komentar. Pošto si izrazio interesovanje za to na Trgu, molim te da se priključiš diskusiji. --Јагода испеци па реци 17:57, 11. јануар 2012. (CET)

Нађох ово, па помислих да ти може бити занимљиво, ако већ ниси видео. Пре неки дан (такође на РТС-у) прочитах још и да је откривена нека нова рогата випера, Матилда... --Болен (Уђи слободно!) 19:19, 13. јануар 2012. (CET)

Evo ti nešto za tvoje lepo mestašce na netu[уреди | уреди извор]

Slatka mala žabica....--Јагода испеци па реци 21:50, 13. јануар 2012. (CET)

Ups! Vidim da ti je i Bolejn isto preporučio... --Јагода испеци па реци 21:51, 13. јануар 2012. (CET)

Ако си, тако је божанствено место још божанственије! --Јагода испеци па реци 12:47, 14. јануар 2012. (CET)

Гласање[уреди | уреди извор]

Пошто си учествовао у расправи, обавештавам те да је оотворено гласање.

Не знам какве има везе Баш Челик, ја и не памтим баш на шта мислиш. А што се тиче блокаде, она је сасвим оправдана. Два упозорења, њихова одбијања и провокација, сасвим су довољни разлози за блокаду (и то чак од једног дана!). Тако да, не волим баш политичарити око тога. --Жељко Тодоровић (разговор) 00:03, 21. јануар 2012. (CET) с. р.
Ти имаш очигледан проблем са претпостављањем добре намјере... То кланско посматрање ствари својствено је само некоме ко се и сам сматра кланом, бар по мом мишљењу. Ја немам такав политички начин размишљања нити постоји иједан чињенични доказ да сам ја дио неког клана. То су све измишљања и дневнополитички инструмети при расправама на Википедији, као замјена за аргументе. Но не бих сада да се расправљам пуно са тобом и осталим корисницима, изгбјегаваћу то ових седам дана, морам пажљиво бирати ријечи. Политика је то, народ све кажњава на изборима. :) Надам се да твоје мишљење на мој коментар није негативно. :) --Жељко Тодоровић (разговор) 00:20, 21. јануар 2012. (CET) с. р.

Не буди безобразан, такво понашање сигурно да не доликује одраслом човјеку. Нису овдје корисници пси да тако разговараш са њима. --Жељко Тодоровић (разговор) 01:12, 21. јануар 2012. (CET) с. р.

Као што рекох, нисмо пси. --Жељко Тодоровић (разговор) 01:45, 21. јануар 2012. (CET) с. р.

Признање[уреди | уреди извор]

Е и да, мрзим када сам у праву, увек, али лепо сам ја говорио да ће та блокирања да доведу до глупости.“ Дођавола, у праву си :) mickit 00:34, 21. јануар 2012. (CET)

Само вас гледам (и посматрам шта причате) MikyM|Write me 00:38, 21. јануар 2012. (CET)
Ех, зезај, зезај док још можеш :) Можда ускоро наступе промене на овој политичкој сцени и ја се одрекнем админ права :Р Ја сам увек ту, слушам и посматрам ћутке. MikyM|Write me 00:48, 21. јануар 2012. (CET)