Пређи на садржај

Неко ти је у кући

С Википедије, слободне енциклопедије

Неко ти је у кући
Промотивни постер издања
Изворни насловThere's Someone Inside Your House
РежијаПатрик Брајс
СценариоХенри Гејден
Продуцент
Темељи се наНеко ти је у кући
Стефани Перкинс
Главне улоге
МузикаЗак Доз
Директор
фотографије
Џеф Катер
МонтажаМајкл Олер
Продуцентска
кућа
  • Atomic Monster
  • 21 Laps
ДистрибутерNetflix
Година2021.
Трајање96 минута
Земља Сједињене Државе
Језик
IMDb веза

Неко ти је у кући (енгл. There's Someone Inside Your House) амерички је слешер филм из 2021. године, сценаристе Хенрија Гејдена и редитеља Патрика Брајса. Адаптација је истоименог романа из 2017. године, ауторке Стефани Перкинс, док главне улоге играју Сидни Парк, Теодор Пелерин, Аша Купер, Џеси Латурет и Дијего Јосеф. Радња прати Макани Јанг (Парк), студенткињу која се пребацује са Хаваја, док се нашла у центру језивих случајева убиства у свом тек познатом граду Осборн.

Неко ти је у кући најављен је у марту 2018. године, док је Netflix најавио да ће га продуцирати Шон Ливи и Џејмс Ван, преко својих продуцентских кућа, Atomic Monster и 21 Laps. Снимање је почело следеће године у Ванкуверу са кинематографом, Џефом Катером; додатно снимање завршено је у августу 2020. године. Током постпродукције, монтажу је урадио Мајкл Олер, а музику је компоновао Зак Доз.

Премијера филма била је 23. септембра 2021. године на Fantastic Fest-у. Филм је издат 6. октобра 2021. године на Netflix-у.

Радња[уреди | уреди извор]

Макани и пријатељи у средњој школи Осборн покушавају открити и зауставити маскираног убицу који напада ученике и разоткрива њихове највеће тајне.[1]

Референце[уреди | уреди извор]

  1. ^ „2021 Film Slate”. Netflix Media Center. 11. 1. 2021. Архивирано из оригинала 23. 1. 2021. г. Приступљено 12. 1. 2021. 

Спољашње везе[уреди | уреди извор]