Пређи на садржај

Никола Сарић Сајко

С Википедије, слободне енциклопедије
Никола Сарић
Лични подаци
НадимакСајко
Датум рођења(1989-02-21)21. фебруар 1989.(35 год.)
Место рођењаБеоград, СФРЈ
Породица
СупружникМилица Церовић
Музички рад
Активни период2009—данас
Жанровипоп поп-рок
Инструментигитара, бас гитара

Никола Сарић Сајко (Београд, 21. фебруар 1989) српски је певач[1] и поп-рок музичар[2] који је учествовао у такмичењу Операција Тријумф. Такође је учествовао у другој сезони ријалити програма Фарма.

Операција Тријумф[уреди | уреди извор]

Никола је био фаворит девојчица које су пратиле такмичење, а у галама је певао следеће песме "Ријечке пичке" (Лет 3),Зажмури/киселина (Бајага и инструктори, Ван Гог (бенд)), Принцеза (Слађана Милошевић и Дадо Топић), Марина (Прљаво казалиште),Here i go again (Вајтснејк), Да ми је бити морски пас/Ја волим само себе (Психомодо поп), Да ли знаш да те волим(Дадо Топић), Када сањамо(Пилоти), Сањао сам ноћас да те немам и Дошао сам да ти кажем (Бијело дугме), Балкан (Азра), We will rock you, We are the champions (Квин), White wedding (Били Ајдол).

Дискографија[уреди | уреди извор]

Са ОТ бендом

Као соло извођач

Албум

  • Приђи ближе/Песмом кроз зид

Синглови

Референце[уреди | уреди извор]

  1. ^ „TINEJDŽERKE SU GA OBOŽAVALE A ON JE IZABRAO 10 GODINA STARIJU: Gde je i kako izgleda Nikola Sarić iz Operacije Trijumf”. stil.kurir.rs (на језику: српски). Приступљено 2023-08-27. 
  2. ^ „Devojke su ga obožavale, danas bi ga teško prepoznale: Nikola Sarić Sajko ne liči na sebe, drastično se ugojio FOTO || Hello Magazin!”. Hello! magazin (на језику: српски). 2022-12-06. Приступљено 2023-08-27.