Пређи на садржај

Разговор:Алехандро Валверде

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије

@Vux33, ја сам већ дао разлог у самом шаблону Чишћење-одељак ("Скратити увод и преместити неки материјал у секцију о каријери"), али да разрадимо овде:

  • Увод је огроман, што би на Енглеском рекли "wall of text". Увод треба бити концизан, један или два мања параграфа, и нема потребе додати сваки појединачни детаљ о особи.
  • Ваша задња промена је убацила пуно текста без иједног извора повезаног у тексту, што ме је навело да погледам шта се дешава. Нпр. ако сте прочитали негде да је аутопут назван по Алехандру, додајте тај извор у текст, немојте наводити чињенице без извора.
  • Цео увод даје само два извора, у првој реченици. Све после "Познат је као добар брдаш, [...]" је без иједног извора.
  • Практично све после првог пасуса треба пребацити под "Каријера". Први пасус је вероватно сасвим довољан да да генералну слику о особи.

Ђидо 21:42, 25. октобар 2022. (CEST)[одговори]

Чланак сам имао жељу да средим за сјајан, али она слаби кад се сусрећем са опструкцијама. Ви на википедији би требало да се договорите међусобно, јер неко каже да увод не треба да садржи ниједну референцу, а ти сад тражиш референце. Први пасус је преглед најважнијих ствари које је освојио а затим иде укратко преглед по сезонама, док у самом чланку иде све детаљно и референцирано. Моји такви чланци су и раније бирани за добре и сјајне и никоме од гомиле искусних уредника на википедији није пало на памет да се жали на увод. Али до, нека га нека стоји тако. -- Vux33 (разговор) 05:39, 26. октобар 2022. (CEST)[одговори]
У сваком случају, увод је превише велик. — Ђидо 07:06, 26. октобар 2022. (CEST)[одговори]