Разговор:Ашер/Архива 1

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије
Архива 1 Архива 2

Гласање је завршено. (освежи) -- Vux33 (разговор) 21:24, 21. децембар 2018. (CET)[одговори]

Коментари

 Коментар: На први поглед заиста чланак делује импозантно, још ћу прочешљати текст и исправљати (ако има) грешкице. Имам пар конструктивних примедби.

  1. Ради се о уводу чланка, превише има црвених веза, макар у уводу не морају бити линковане песме (има их преко 20 ако сам добро приметио).
  2. Друго, превише поновљених веза генерално у самом тексту, стварају такозване „линк бомбе” и то не изгледа лепо. Што се тиче категорија, слична ствар, уклонити црвене или их урадити, пошто ово иде за сјајан чланак сваки детаљ је „под лупом”.
  3. Требало би заменити наводнике у српску верзију „”, уместо "".
  4. Једна конструкција реченице ми је упала у око:

    Наредног дана, Фостерова је поднијела захтјев за хитно старатељство, тражећи примарно трајно старатељство, цитирајући "скоро смртни инцидент" као доказ мањка надзора дјеце.

То скоро смртни инцидент ми делује као лош превод, можда преправити у умало смртни случај?

До сада сам то приметио. У сваком случају, чланак је исцрпан и вероватно ће на крају бити сјајан.--Soundwaweserb (разговор) 22:45, 21. децембар 2018. (CET)[одговори]

Направио сам категорије и исправио реченицу. Што се наводника тиче, текст сам писао раније и нисам знао да су овакви наводници проблематични, сад да пролазим кроз цијели текст да их исправљам немам намјеру, то може да се преправи ботом. Ботови су ту ваљда да би олакшали посао око таквих ствари. За црвене везе не знам, могу се направити ти чланци па онда треба поново линковати у уводу, не знам стварно, не дјелује ми погрешно. -- Vux33 (разговор) 12:16, 22. децембар 2018. (CET)[одговори]