Пређи на садржај

Разговор:Драган Богосављевић

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије

Не дирајте оно задње код биографије!— Претходни непотписани коментар оставио је корисник Manastirbrdovita (разговордоприноси)

Актуелност биографије[уреди извор]

Молим вас да у циљу поштеног обавештавања људи дозволите ревизију биографије и самог имена. Колико видим, корисник Manastirbrdovita не дозвољава измене у биографији. Могу да предпоставим да је корисник у ствари господин Богосављевић. "Не дирајте оно задње код биографије!— Претходни непотписани коментар оставио је корисник Manastirbrdovita (разговор • доприноси) "

Изнећу овде чињенично стање са доказима, а при томе молим старије или уреднике да провере и дозволе измене. Ради се о томе да је господину Драгану Богосављевићу иста она институција (Српска Православна Црква) која му је дала чин и која има право на то, након суђења и одузела и вратила га у чин лаика. Мислим да сваки корисник Википедије има право да зна какав је статус господина Богосављевића.

    https://www.eparhijavaljevska.rs/index.php/2019/06/25/saopstenje-za-javnost-povodom-presude-vcs-bivsem-arhimandritu-nikodimu-bogosavljevicu/