Разговор:Евровизија (мрежа)

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије

Први поднаслов[уреди извор]

Вратио сам ову страницу јер сам неколико пут тражио овај чланак и ретко када сам га нашао, то ми је исто рекао и Милан, верујем да се и многим другим корисницима исто дешава, а свакако се редирект не броји у чланке тако да не видим разлог зашто је ово уопште обрисано. --Саша Стефановић разговор 13:37, 10. јун 2005 (CEST)

Колико сам ја упућен, Евровизија нема везе са песмама и певањем већ са заједницом европских телевизијских станица. Џорџм...? --Покрајац|разговор 13:39, 10. јун 2005 (CEST)

Толико нисам упућен , да кажем на почетку, али док неко не направи чланак о удружењу телевизијских станица нека остане овако (уколико се докаже да је Покрајац у праву), не може да шкоди, а оно што не шкоди сигурно користи --Саша Стефановић разговор 13:43, 10. јун 2005 (CEST)
  • Па добро, нека остане као навигационо помагало, али у крајњој линији је нетачно. Покрајац је у праву. Евровизија је заједница, мрежа националних емитера Европе који свакодневно сарађују, мењају вести, снимке, материјале, а и заједнички организују преносе спортских догађаја и неких специјала, попут Бечког новогодишњег концерта, Песме Евровизије, "Четири скакаонице", и слично. Зато сам био обрисао, али нека стоји, па ћу ја једног дана написати кратку одредницу са линком на Песму Евровизије. --Dzordzm 13:41, 10. јун 2005 (CEST)
  • Узгред, латинични редирект је непожељан на било коју ћириличну одредницу, па тако и на ову. Само ће правити гужву кад будемо имали нормално решење ћир/lat проблема. --Dzordzm 13:43, 10. јун 2005 (CEST)

Са тим се слажем зато је нисам ни вратио --Саша Стефановић разговор 13:50, 10. јун 2005 (CEST)

  1. Није сигурно да ли ће проблем са вики-претраживањем на латиници бити решен са Жонжуовим сиситемом
  2. Редиректи неће сметати новом систему --Милан Тешовић 18:03, 10. јун 2005 (CEST)

Чему копи/пејст[уреди извор]

Не разумем потребу да се из једног другог, изузетно дугог чланка, извуче део и убаци овде, мада му није баш место. Нећу одмах да ревертујем, али ако не буде неког довољно јаког разлога да хоћу касније. Проблем са сликом да не помињем. -- JustUser  JustTalk 22:32, 5. мај 2007. (CEST)[одговори]