Разговор:EPR paradoks

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије

Први поднаслов[уреди извор]

У делу чланка под називом Математичка формулација, формуле (реч је у ствари о математичким матрицама) више не функционишу (не изгледају онако како би требало у тексту да изгледају осим две три) мада су функционисале у почетку када су тек постављене. Такође, на енглеској и италијанској википедији исте формуле, формиране на исти начин, виде се лепо и у тексту, али на нашој википедији очигледно не. Ако неко зна да реши овај проблем замолио бих га да то уради, а ако не требало би избрисати комплетно овај део чланка "Математичка формулација", да не збуњује и не обмањује читаоце. Зоран.Д. 26. децембар 8.04


Захваљујући професору Мацури, званом мац, који се обратио за помоћ википедијанском стручњаку (тренутно једином) за развој софтвера Rainman-у , и кратко и јасно му изложио овај проблем, и захваљујући Rainman-овој стручној и експедитивној интервенцији овај проблем је отклоњен и више не постоји, на задовољство свих српских википедијанаца. Такође, дугујемо захвалност и Славену Косановићу (Славен Косановић) који је након пажљивог разматрања овог проблема са математичким формулама упутио нас да потражимо помоћ код Rainman-а.

Дакле, википедијанци, од сада можете до миле воље да пишете формуле у "math" формату или их пресликавате са енглеске и других википедија, јер проблем о којем је било говора у претходној поруци овог разговора (од 26. децембра) више не постоји!

Зоран.Д. 22:15, 3. јануар 2007. (CET)



Неисправна веза[уреди извор]

После неколико извршавања бота, установљено је да је следећа спољашња веза недоступна. Проверите да ли је веза уистину неисправна и, у том случају, исправите је или је уклоните.

Internet Archive је сачувао веб страницу. Препоручујемо вам да додате везу до одговарајуће архивиране верзије: [1]. --ZoranBot (разговор) 14:35, 10. јун 2017. (CEST)[одговори]