Пређи на садржај

Разговор о Википедији:Такмичење у писању чланака/Астрономија и астронаутика

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије

Зашто једноставно не преведете странице које фале са енглеске или неке друге стране википедије за астрономију, астрофизику и астронаутику? Поз!— Претходни непотписани коментар оставио је корисник RaNeb (разговордоприноси)

За сва додатна питања у вези са одабиром теме, референцама и сл, слободно пишите на мејл kancelarija@vikimedija.org

--Soundwaweserb (разговор) 11:44, 27. децембар 2014. (CET)[одговори]

Мислим да је то управо оно што радимо :) Никола (разговор) 01:55, 19. јануар 2015. (CET)[одговори]

Praktična astronomija[уреди извор]

Na listi potrebnih članaka na portalu Astronomije piše da je potreban članak: Praktična astronomija. Može li neko pomoći sa adekvatnim prevodom? Da li se misli na opservacionu astronomiju (na engleskom Observational astronomy) ili nešto drugo, hvala. -Emineter (разговор) 21:30, 6. јануар 2015. (CET)[одговори]

Вероватно се односи на ово. Никола (разговор) 01:55, 19. јануар 2015. (CET)[одговори]


Говорите ви шта желите, реално, Никола је најбољи жири од свих досадашњих такмичења. А то говорим као један од активних уредника Википедије, који је активно пратио и на различите начине у више наврата учествовао у овдашњим такмичењима. Све похвале за детаљно читање, анализирање и аргументовано оцењивање. Своју улогу је схватио врло озбиљно, легла му је скроз, понео се врло професионално и одрадио посао изузетно савесно - тако и треба, браво! Можда је окарактерисан као строг, непрофесионалан и нестручан; на страну то, више од свега је правичан и врло коректан. То је моје мишљење, све похвале и свака част!