Разговор с корисником:83.131.9.213

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије

Непознати корисниче под ИП бројем 83.131.9.213, желим да Вас поздравим у име свих чланова Википедије.

Драго нам је да сте са нама и да доприносите заједничком раду. Ако желите да будете и даље анонимни није спорно, али је добро ради комуникације и ради разликовања од вандала да барем напишете своје име или надимак на страници: "Корисник:83.131.9.213". Уколико желите да се пријавите, биће нам велико задовољство да постанете део наше Википедије. За сва додатна обавештења можете ме контактирати, као и било ког администратора или бирократу.

--СашаСтефановић 21:33, 24. новембар 2006. (CET)[одговори]

Немам никаквих рђавих намера, а поготово не да сам "вандал" - само сам читао и део копирао по ГНУ-лиценци, засад немам већих амбиција. Уосталом, досад сам као анонимац већ конструктивно сарађивао у вашој Википедији, те имате десетину чланака које сам поставио-започео и још барем туце других које сам био допунио... До даљњега анонимни, 83.131.9.213, 16. фебруар 2008.

То је ОК. Поента је у томе да узимањем корисничког имена не губиш, већ добијаш на анонимности. Овако, ако ништа друго, сви могу да виде одакле приступаш интернету. Ако се преселиш или промениш провајдера, видеће се и то. Корисничко име може бити било шта и не мора имати апсолутно никакве везе са стварним идентитетом, а регистрација доноси и неке предности. Наравно, и доприноси са ИП адреса су добродошли; избор је твој :) Важно је да доприносиш чланцима!!! --Dzordzm (разговор) 04:49, 17. фебруар 2008. (CET)[одговори]