Википедија:АКВ/О

С Википедије, слободне енциклопедије
Авантура
кроз


Продукција „FunIsSrsBsnss“

Осмислио, написао и саставио Jake Orlowitz (User:Ocaasi)

Геније графички дизајнер је супер-талентована Heather Walls (User:Heatherawalls)

Стручни руководилац пројекта је Siko Bouterse (User:Seeeko)

Развој спроводилачких тура и техничка подршка - Matthew Flaschen (User:Superm401)

Креативне и пажљиво промишљене истраживачке методе спровео Jonathan Morgan (User:Jtmorgan)

Посебна захвалност сарадницима који су нас саветовали и доприносили током развоја игрице:
Anya Shyrakova (Anyashy) за давање идентитета и сврхе дизајну значки; Aaron Halfaker за његову свеобухватну и корисну анализу података; Chris Maloney (Klortho) за хостовање текстуалне верзије скрипта на свом веб-сајту; Sonia и Dcoetzee за њихов рад на првим верзијама скрипта и прототипа; Martijn за рад на javascript-у; Steven Walling за исказивање мишљења тима Е3; Nischay Nahata (Nischayn22) за брзо и ефикасно кодирање интерактивних елемената игрице; Mohit Garg из компаније MindTickle и Nathan Solomon и „Philadelphia Game Lab“ за њихово знање о динамици учења кроз игрице; Gsummit за давање огромних непрофитних попуста на својој конференцији; и Bunchball, Badgeville, и Big Door за свесрдне одговоре на тему игрификације; као и Jeff Pickhardt за стварање Guider-JS библиотеке са које смо преузели GuidedTours.


Огромна захвалност мојим невероватним алфа-тестерима
Ebe123, Tambelon, Fred Bauder, Pleasant1623, Miss Bono, TheOriginalSoni, Depthdiver, Beaedyson, Ross Hill, As the Crow Flies, Fuhghettaboutit, Checkingfax, Ypnypn, Seraphimblade, Samwalton9, I JethroBT, Pbsouthwood, Matty.007, Estaling, Deskana, Diego Moya, Jackmcbarn, Micru, Fluffernutter, Andrew Gray, Aubrey, EuroCarGT, Figureskatingfan, Markhurd,Ellin Beltz, Cruccone, Atlasowa, Markhurd, Odeesi, Vickytnz, Atdt1991, Yintan, Ragesoss и Mdann52.


За опширну помоћ око мог истраживања, не могу довољно да похвалим:
"A New Culture of Learning" аутора Дагласа Томаса (Douglas Thomas) и Џона Силија Брауна (John Seely Brown); "Game Frame" аутора Арона Дигнана (Aaron Dignan); и "Reality is Broken" ауторке Џејн МекГонагал (Jane McGonigal).


Оригинална Авантура кроз Википедију је омогућена Грантом индивидуалног ангажмана од стране Задужбине Викимедија. И ви можете да аплицирате да бисте остварили свој пројекат из снова. Урадите то овде!

Ауторско право: CC-BY-SA 3.0
Слободно за коришћење, поновно коришћење, модификовање, умножавање, унос у збирке, или продају - уз сличне услове дељења.