Википедија:Уживо/недеља, 16. јун 2013.

С Википедије, слободне енциклопедије

Састанку су присуствовали: Миле, Филип, Никола, Горан, Урош, Милан, Лина Абурас и Тамара Полетан. Лина и Тамара учеснице пројекта 1001 арапска реч, а Урош и Милан су студенти Математичког факултета који су као семинарски рад писали чланке на Википедији, па су се заинтересовали за Викимедију и дошли да нас упознају.

Причали смо о неким поправкама које треба да се спроведу у канцеларији и новим гостима описивали шта је то чиме се Викимедија бави. Они су изнели неке своје идеје за активности и пројекте којима би се бавили па смо дискутовали и о томе (имају идеју да на Викикњигама пишу збирку задатака из програмског језика Ц).

Главна тема састанка је била разрада планова за следеће такмичење које планирамо да организујемо на Википедији. Више детаља ће бити ускоро на одговарајућем месту.

Око 17 часова су нас посетили новинарка и сниматељ са Студија Б, како би снимили материјал за своју емисију. Подуже су причали са Филипом и снимали га, после тога су такође подуже причали/снимали Милета, а затим су се са мном договорили да демонстрирам уређивање Википедије у пракси, али за то није било времена јер су морали да иду, па је остављено за неку другу прилику. -- Обрадовић Горан (разговор) 00:12, 18. јун 2013. (CEST)[одговори]