Корисник:Devlito96/песак

С Википедије, слободне енциклопедије

Шаблон:РГФ032018

Djuk Enerdzi[уреди | уреди извор]

Djuk Eneredzi je jedna od najvećih holding kompanija u Sjedinjenim Državama, snabdevanje i isporuku električne energije za oko 7,4 miliona američkih kupaca. Imamo približno 52.700 megavata električnih proizvodnih kapaciteta na Carolinasu, Midvestu i Floridi, a usluge distribucije prirodnog gasa služe više od 1.5 miliona kupaca u Ohaju, Kentakiju, Tenesi i Carolinasu. Naše komercijalno poslovanje posjeduje i upravlja raznovrsnim proizvodima električne energije u Sjevernoj Americi, uključujući i portfolio sredstava za obnovljive izvore energije. Duke Energi (NISE: DUK) je jedan od najveće energetske holding kompanije u SAD, sa sedištem u Charlotte, N.C. Kompanija Fortune 125 transformiše svoje iskustvo kupaca, modernizovanje svoje energije mreža, stvarajući čistiju energiju i širenje infrastrukturu prirodnog gasa da stvori pametnije energetska budućnost za ljude i zajednice služi.[1]

Proizvodnja[уреди | уреди извор]

Duke Energi obezbeđuje struju do 7,6 miliona stanovništvo u šest država. Električni servis procenjena populacija područja je 24 miliona ljudi.

Kompanija takođe nudi prirodni gas 1,6 miliona korisnika u pet država i posluje rastući portfolio obnovljivih izvora energije Sjedinjene Američke Države.

Prirodni gas[уреди | уреди извор]

Piedmont Natural Gas je kompanija za energetske usluge čija je glavna djelatnost distribucija prirodnog gasa više od milion stambenih, komercijalnih i industrijskih kupci, kao i elektrane, u Severnoj Karolini, na jugu Carolina i Tennessee. Piedmont je rutinski prepoznao J.D. Pover za odličan zadovoljstvo kupaca i imenovan od strane Cogent Reports in 2017 kao jedan od najpouzdanijih komunalnih brendova u SAD-u. Piedmont Natural Gas je podružnica Duke Energi.

Djuk Enerdzi Indijana[уреди | уреди извор]

Duke Energi Indiana je uglavnom regulisano javno preduzeće bavi se proizvodnjom, prenosom, distribucijom i prodajom električne energije u delovima Indiana. Duke Energi Indiana Usluga obuhvata 23.000 kvadratnih milja i snabdeva električnom energijom usluge do 820.000 stambenih, komercijalnih i industrijskih kupci. Vlasni letnji kapacitet proizvodnje: 6.700 megavata (MV)

Djuk Enerdzi Kentaki/Ohio[уреди | уреди извор]

Duke Energi Ohio je regulisano javno preduzeće primarno angažovano u prenosu i distribuciji električne energije u Ohaju i Kentaki, proizvodnja i prodaja električne energije u Kentucki-u, i distribuciju i prodaju prirodnog gasa u Ohaju i Kentakiju. Usluga Duke Energi Ohio-a pokriva približno 3.000 kvadratnih milja. Uređaj pruža električnu uslugu oko 850.000 stambenih, komercijalnih i industrijskih objekata kupci. Takođe pruža usluge prirodnog gasa do približno 533.000 kupaca. Vlasništvo letnje električne generacije kapacitet: 1.100 megavata (MV)

Djuk Enerdzi Florida[уреди | уреди извор]

Duke Energi Florida je primarno regulisano javno preduzeće bavi se proizvodnjom, prenosom, distribucijom i prodaju električne energije u delovima Florida. Duke Energi Florida servisni prostor pokriva oko 13.000 kvadratnih milja i snabdeva električnu energiju na oko 1,8 miliona stambenih, komercijalnih i industrijskih kupaca. Vlasništvo letnji proizvodni kapacitet: 9.300 megavata (MV).

Spoljašnje veze[уреди | уреди извор]

Djuk Enerdezi [[2]]

Референце[уреди | уреди извор]

  1. ^ [1]. Приступљено 30. 4. 2018.