Корисник:Kikimici

С Википедије, слободне енциклопедије

dobro vam dosli[уреди | уреди извор]

Nase ime je Kikimici ,ili micikiki , kako vam se prohte. Mi tacnije radimo za tajnu organizaciju i sada cemo vas zbuniti sa nekoliko potpuno razlicitih clanaka na istom nalogu. ALIIII!!nemojte se zbuniti.

Treca beogradska gimnazija[уреди | уреди извор]

nasa skola nalazi se u Njegosevoj ulici.

reference[уреди | уреди извор]

Teca beogradska gimnazija,zvanicni sajt

Moja biografija[уреди | уреди извор]

Sa 15 godina sam napustila skolu. Usla sam u prvi autobus koji je stigao i otisla do poslednje stanice. Tamo je bila kafana u koju sam odmah usla. Narucila sam par ljutih, ali nisam imala novca da platim. Kada je kelner stigao ja sam ga tuzno pogledala. Taj momenat nikada necu zaboraviti. To je bio Dragan. Bio je tako misicav. .................pauza................. Dragane! Dragane! Ne idi od mene! Sta ce ti ta poludevojka?!

moje omiljene drzave[уреди | уреди извор]

Albanija je mala (uskoro velika) drzava na obodu Balkana. U vezi sa njom nema nicega interesantnog niti vaznog za istoriju i kulturu Evrope. Ima samo kamenjara i mnogo ljudi. U poslednje vreme postaje znecajan faktor u amero-euro imperijalizmu. hrvatska Ova drzava, iako je domovina moga druga Alekse, jeste necista i novo euro fasisticka tvorevina takodje na obodu Balkanskoga poluotoka. Postala je najcistija drzava Osim toga, velike simpatije gajimo prema Овчарско-кабларској клисури.... Bolje da ne znate zasto. Tamo je rodjen Dragan! Kasnije se preselio u Ovcar banju. Tu me je prvi put video kada sam bila na rehabilitaciji. Nije mogao da izbaci moj lik iz glave.

slika