Медијавики:GrowthMentors.json

С Википедије, слободне енциклопедије

Напомена: Пошто објавите измене, можда ћете морати да обришете кеш меморију прегледача како бисте их видели. Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge и Safari: Држите ⇧ Shift и кликните дугме Reload на траци са алаткама. За детаље и упутства о другим прегледачима, погледајте en:Wikipedia:Bypass your cache.

Mentors
166193
messagenull
weight2
username"Acaalexaca"
169435
message"Уколико сте сасвим нови на Википедији, али и ако већ имате неког искуства, слободно ми се обратите. Имам доста искуства у помоћи новајлијама, посебно у последње две године."
weight2
username"BuhaM"
108
message"Овде сам један од администратора. Раније сам више писао нове чланке, док сада више дорађујем постојеће. Можете ми се слободно обратити за сва питања. Заједнички циљ нам је да се нови корисници што боље снађу на Википедији."
weight2
username"Djordjes"
176758
message"Здраво, ја сам Зоран и желим Вам добродошлицу на Википедију! Један сам од администратора, углавном побољшавам постојеће чланке и бавим се техничким стварима. Ако имате неко питање слободно ми се обратите."
weight2
username"Kizule"
12583
message"Здраво, добро дошли на Википедију! Будите слободни да питате шта год желите, заједно ћемо наћи решење."
weight2
username"MareBG"
135796
message"Autor sam projekta Vikibibliotekar već 5 godina, uređujem članke na Vikipediji, držim edukacije za pisanje članaka na Vikipediji. Ako Vam je potrebna pomoć, slobodno mi se obratite. Vikipedija nije bauk, lako se uređuje."
weight2
username"Ojce"
131164
message"Slobodno mi se obratite na stranici za razgovor, rado ću vam pomoći!"
weight2
username"Vilena66"
490
message"Ја сам Википедијанац од 2004. године -- на разне начине доприносим Википедији и Викимедијином пројекту, а највише уклањам вандализме."
weight2
username"Dungodung"
229637
message"Моје име је Бојан. Моје дугогодишње искуство на Википедији као и менторству је дефинитивно нешто што желим да пренесем новим члановима."
weight4
username"Боки"