Разговор:Госпић/Архива 1

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије
Архива 1 Архива 2

Ma kako vas nije sramota kakva crna pučka škola ne postoji reč pučka u srpskom jeziku,ajde terajte se na hrvatsku vikipediju ako hrvatskim govorite i pišete! Ovo više nema nikakvog smisla polovina članaka je napisana mešavinom srpskog i hrvatskog pogotov članci koji imaju veze sa Hrvatskom kako je to moguće na ovako ozbiljnom projektu?? Ma nije poveznica već link,znači ne mogu da verujem,ima li ovde normalnih ljudi??

24.135.64.243 (разговор) 11:10, 14. март 2013. (CET)[одговори]

Свима је дозвољено да предложе реч замене уз одговарајућу литературу.--Тајга (разговор) 11:15, 14. март 2013. (CET)[одговори]

Ma nemoj ti mene da učiš mom jeziku i šta je pravilno a šta ne,živim u Srbiji i govorim srpskim i vrlo dobro znam šta se kaže i kako se kaže,ne pravi se pametna,vrlo dobro znam šta je hrvatska a šta srpska reč to se vrlo dobro prepozna,ne zanimaju me tvoji linkovi i literatura sumnjivog porekla. Ja sam kao glup ili pao sa kruške pa kao ne znam da je i tisuća srpska reč,te gluposti ne prolaze!Hitno promenite naziv poveznice ili jednostavno odbite od vikipedije na srpskom i uređujte hrvatsku ako vam je to bliže a ostavite vikipediju da uređuje neko ko govori i piše srpski kao što većina Srba govori i piše. Jedno na primer kada se stavi pored najčešće reči i ona druga manje korišćena na primer mrkva grah netopiri i tako dalje ali staviti reč tisuća kao sinonim za hiljadu je stvarno preterano,znači ne želim da zvuči kako se kaže nacionalistički ali to je netačno i ne može da stoji na tako ozbiljnom projektu. Opet kako može da se zove sveučilište kada u srpskom ne postoji ta reč kaže se univerzitet kako može tako da se zove članak?

24.135.64.243 (разговор) 11:17, 14. март 2013. (CET)[одговори]

Зашто нема села Ведро Поље које се налази иумеђу Дивосела - Жабица и Личког Новог, нигде не видим да је припојен неком насељу и означен као бивше насеље на карти га има а у Википедији не!!

Чак се и овде помиње У Архијерејско намјесништво личко Госпић – храм Св. Великомученика Георгија ( 1785. године, обновљен 1964, срушен 1992. године, на мјесту храм изграђено паркиралиште). Парохију сачињавају : Госпић, Јасиковац, Липе, Ведро Поље, Гљивари, Клиса, Каменуша и Почуче.