Разговор:Управљање и одржавање архитектонских објеката у експлоатацији/Архива 1

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије
Архива 1 Архива 2

Први поднаслов

Ја мислим да би овај чланак требало преименовати у Управљање и одржавање архитектонских објеката у експлоатацији. Вандал Б 14:04, 1 Мар 2005 (CET)



Оставићемо аутору (који би требао ово прочитати) да га редиректује. Ако то не уради ускоро, биће преименован од стране неког администратора. --Марко Покрајац (разговор) 16:38, 1 Мар 2005 (CET)


Хвала за конструктивне коментаре. Да ли би транскрипција на Српски језик помогла? Текст би се тако звао Фасилити Менаџмент - Управљање и одржавање архитектонских објеката у експлоатацији. Ово је међународно препознатљив израз за који на нашем језику не постоји довољно језгровит превод.

У сваком случају, како да променимо наслов странице? Мирјана Деветаковић --FM Grupa 22:01, 1 Мар 2005 (CET)


Заиста не би могао да проценим шта је најбоље. У сваком случају, треба се водити принципом поштовања српког језика и превести све што је преводиво. Видео сам шта значи реч Facility и претпостављам да се ради о појму који се не употребљава само у архитектури. Нека аутор уради онако како мисли. Ако жели да преименује чланак, а не зна како то да уради, нека постави овде ново име. Поздрав --Марко Покрајац (разговор) 22:19, 1 Мар 2005 (CET)