Датотека:Брик Србија 1833.jpg

С Википедије, слободне енциклопедије

Оригинална датотека(770 × 806 пиксела, величина датотеке: 75 kB, MIME тип: image/jpeg)

Опис измене[уреди | уреди извор]

Макета првог морског једрењака класе брик „Србија", који је поринут 30. априла 1833. Овај брод је од великог историјског значаја за Србију. Добављено са странице Музеј у Смедереву. Аутор макете је Златко Пајић.

Верује се да је поштена употреба ове слике оправдана на Википедији из следећих разлога:

  • не постоји слободна алтернатива
  • слика настоји да поткрепи чланак Застава Србије. Њено укључивање у чланак је веома битно јер речито осликава будући развој српске бродоградње и употребе застава.
  • слика се користи у информантивне сврхе, само на овој страници.

Лиценцирање[уреди | уреди извор]

Историја датотеке

Кликните на датум/време да бисте видели тадашњу верзију датотеке.

Датум/времеМинијатураДимензијеКорисникКоментар
тренутна16:44, 7. октобар 2021.Минијатура за верзију на дан 16:44, 7. октобар 2021.770 × 806 (75 kB)Свифт (разговор | доприноси)Макета првог морског једрењака класе брик „Србија", који је принут 30. априла 1833. Овај брод је од великог историјског значаја за Србију. Добављено из Преса. Верује се да је поштена употреба ове слике оправдана на Википедији из следећих разлога: не постоји слободна алтернатива слика настоји да поткрепи чланак Застава Србије. Њено укључивање у чланак је веома битно јер речито осликава будући развој српске бродоградње и употребе застава. слика се користи у информантивне сврхе, само на овој стран…

Следећа страница користи ову датотеку:

Метаподаци