Корисник:DoroteaBorenovic/песак

С Википедије, слободне енциклопедије
Дорина магична школа
Може то боље.
ТипМагична школа
Основана2025
МотоМоже то боље.
ЛокацијаЗрењанин
ДржаваСрбија
ДиректорДора
Боје   
Мапа
Локација Дорине магичне школе

Дорина магична школа је чаробна образовна институција смештена у скривеном делу света. Њена тачна локација је непозната људима без магичних способности, али се прича да се налази у шуми између стварног и имагинарног.[1]

Школа је скривена од очију обичних људи помоћу моћних чари и илузија. Њени ученици су млади чаробњаци и вештице са свих страна света који су одабрани да развију своје магичне вештине и знање

О школи[уреди | уреди извор]

Школа је позната по свом строгом наставном плану и програму, као и по посвећености очувању тајни чаролије. Њени ученици уче разне магичне дисциплине, укључујући чари, зељарење, одбрану од црне магије и магична створења.

Створења[уреди | уреди извор]

Дорина магична школа је место мистерије и чуда. Њени зидови чувају бројне тајне и легенде, а њени ученици су суочени са бројним изазовима док се обучавају да постану моћни чаробњаци.

Трајко[уреди | уреди извор]

Трајко је јединствено магично створење које живи у шумама око Дорине магичне школе. Ово створење је познато по свом љубазном и нежном карактеру, као и по својој способности да комуницира са људима и другим магичним бићима.

Трајко личи на великог пса са дугим, сребрним крзном и продорним плавим очима. Његов глас је дубок и мелодичан, а његове речи су испуњене мудрошћу и саосећањем.

Референце[уреди | уреди извор]

  1. ^ ne znam, isto ne znam (2024-05-11). „Gugl”.