Корисник:Olgatomic829

С Википедије, слободне енциклопедије

Olga Tomic(1997-josuvek zivi),rodjena u Gornjem Milanovcu(u okolini Rudnika),ali se krajem prve godine preselila u Beograd(na Novi Beograd).

Obrazovanje[уреди | уреди извор]

Prva četiri razreda išla je u Osnovnu školu "20. oktobar",a nakon toga je prešla u O.Š. "Lazar Savatić", pošto se preselila u Zemun.Od trece do sedme godine trenirala je klasičan balet. Tokom prvog i delom drugog razreda bavila se plivanjem, ali zbog problema sa sinusima i alergijom prestaje. Od trećeg razreda osnovne, do trećeg razreda srednje bavi se džez i savremenim baletom, sa manjim pauzama. Zbog skolioze, u sedmom razredu počinje da nosi mider i radi posebne vežbe za kičmu. U slobodno vreme bavi se crtanjem, slikanjem, preuređivanjem i kreiranjem novog nakita, kao i redizajniranjem starih ili novih predmeta u svojoj sobi. U slobodno vreme takođe voli da čita knjige, gleda filmove i peva.

Srednja skola[уреди | уреди извор]

Matematicka gimnazija ,gimnazija velikog nacionalnog znacaja,koju Olga pohadja od prvog do trećeg razreda gimnazije. Početkom sptembra preselila se sa majkom i sestrom kod oca u Minsk, gde je umesto četvrtog rezreda srednje, završila jedanaesti razred "21-e srednje škole imena N.F. Gastello".

Fakultet[уреди | уреди извор]

Leto provodi u Beogradu, sve do oktobra kada odlazi na studije u Minsk. Tamo upisuje i završava prvu godinu grafičkog dizajna na beloruskoj državnoj akademiji umetnosti - БГАИ (Белорусская Госсударственная Академия Исскуств). Kasnije te iste godine dobila je stipendiju za studiranje u Sankt Peterburgu, ali po odlasku u Piter, silom prilika morala je da odustane i vrati se u Beograd. Ubrzo zatim upisuje drugu grafičkog dizajna u Beogradu na Singidunumu.

Sportske aktivnosti[уреди | уреди извор]

Od svoje trece do sedme godine trenirala je klasican balet,a tokom sedme i osme godine bavila se plivanjem,ali zbog cestog razboljevanja morala je da prestane.

Споменице и захвалнице[уреди | уреди извор]

100 измена