Корисник:Ticcolino

С Википедије, слободне енциклопедије

Rođena sam 1989. godine u Kragujevcu, država Srbija. Završila sam OŠ "Mirko Jovanović" ,a 2004.godine upisala Drugu kragujevačku gimnaziju, društveno-jezički smer. Nakon završene srednje škole, 2008.godine sam upisala Fakultet organizacionih nauka, smer: menadžment. Trenutno sam četvrta godina.

Profesionalno interesovanje[уреди | уреди извор]

U toku studiranja najzanimljiviji predmeti su mi bili predmeti sa Katedre za marketing menadžment i odnose s javnošću. Ispite Marketing i Odnose s javnošću (Public Relations) slušala sam na engleskom jeziku i upoznala se sa ovom terminologijom. Takođe, u skladu sa svojim interesovanjima, konkurisala sam i obavila stručnu praksu u jednoj marketinškoj agenciji i tamo se delimično upoznala sa aktivnostima PR službe.


Hobiji[уреди | уреди извор]

Ove godine sam počela da treniram pilates dva puta nedeljno. U slobodno vreme volim da pretražujem Internet i da se upoznajem sa raznovrsnim sadržajima.

Osnovno obrazovanje[уреди | уреди извор]

Završila sam osnovnu školu "Mirko Jovanović" koja se nalazi u Ulici Neznanog Junaka 8, u Kragujevcu.Ova škola se nalazi pored vrtića "Poletarac" u istoj ulici u središtu naselja Aerodrom. Vaspitno-obrazovni proces se odvija u 15 vaspitnih grupa.[1]

Amy Winehouse

Moji omiljeni wiki članci[уреди | уреди извор]

Jedno od glavnih obeležja Pariza

Reference[уреди | уреди извор]