Разговор о Википедији:Хијерархија

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије

Поента Википедије је на нема хијерархије. Нико није бољи. Ово треба обрисати. --Милан Тешовић 17:51, 14 јун 2005 (CEST)

Мислим да је Голдфингер ово направио како би показао шта ко може да ради, а не да експлицитно покаже да је неко надмоћнији од другог. Углавном, урађено је из добре намере. --Дунгодунг (разговор) 17:53, 14 јун 2005 (CEST)

--Милане, баш сам зачуђен, твојом реакцијом. Идеја је била да се ЗНА шта ко ради и које су му ингеренције. А не ко коме командује! Хијерархију сам направио управо на основу НЕГАТИВНИХ искустава колико ми је требало да схватим како Википедија функционише. Мада ни сада баш нисам сигуран, тј и сада не знам разлику између администратора и бирократа. Нема систематичности у обуци нових корисника и то узимам за отежавајућу околност у проширењу екипе која на овом пројекту ради. Не подржавам приступ да овај посао ради мала ексклузивна екипа која је довољна сама себи типа "ја теби сердаре, ти мени војводо...". Досадашњи посао који је урађен изазива дивљење поготову јуче када сам скокнуо до Македонаца и видео где се они налазе. Да поновим идеја је била да се тај мој материјал ако треба измени 100% али да постоји. И нема љутиш :-) --Goldfinger 21:31, 14 јун 2005 (CEST)


Примедба на превод: медијатор је посредник; да не уносимо туђице ако баш не морамо, а и новим корисницима ће бити лакше да разумеју шта ради посредник него шта ради медијатор--Бране Јовановић 22:22, 17 јул 2005 (CEST)