Ред и закон: Организовани криминал (3. сезона)

С Википедије, слободне енциклопедије

Ред и закон: Организовани криминал (3. сезона)
Серија Ред и закон: Организовани криминал
Држава  САД
Мрежа НБЦ
Премијерно приказивање 22. септембар 2022. (2022-09-22) — 18. мај 2023. (2023-05-18)
Број епизода 22
Претходна сезона 2
Следећа сезона 4

Трећа сезона серије Ред и закон: Организовани криминал је премијерно емитована на каналу НБЦ од 22. септембра 2022. године до 18. маја 2023. године и броји 22 епизоде. Сезону су продуцирали "Wolf Entertainment" и "Universal Television". Сезона је премијерно приказана 22. септембра 2022 године.

Глумачка постава[уреди | уреди извор]

Брент Антонело и Рик Гонзалез су унапређени у главну поставу у епизоди "Ухвати ме ако можеш" након гостовања у епизоди "Сви знају да је коцка бачена". Брент Антонело не напустио серију на крају сезоне.

Улоге[уреди | уреди извор]

Главне[уреди | уреди извор]

Епизодне[уреди | уреди извор]

Епизоде[уреди | уреди извор]

Бр. у
серији
Бр. у
сезони
Наслов Редитељ Сценариста Премијерно
емитовање
Прод.
код
Гледаоци
у САД
(милиони)
311"Треба ми склониште"[а]Џин де СегонзекРик Ид и Гвен Сиган22. септембар 2022. (2022-09-22)3014.97[1]
Током рата у Украјини, цела породица једне пубертетлијке је убијена. Она долази у Њујорк где је тргована. Она бежи улицом са крвљу на лицу током чега ју је Френк Косгров пронашао, а онда су је ударила кола. Док је хитна помоћ стигла, починилац ју је убио и побегао пре него што Косгров успео да одреагује. Косгров се удружује са Џејленом Шоом да раде на случају. Они сазнају да је девојчица живела код тетке и да је нестала пре два месеца. Такође од специјалисткиње судске медицине сазнају да је слана вода била на њеним рукама. Сазнају да је на месном пристаништу била журка на лађи и одлазе до власника лађе који каже да је издаје људима. Они посећују Оливију Бенсон која им даје приступ камерама у околини и сазнају да је снимљена особа која је јурила пубертетлијку. Када су отишли да посете осумњиченог Марка Сиренка, Косгров му је запретио. Елиот Стаблер испитује Косгрова док СБПОК истражује Сиренка због веза са организованим криминалом. Када су сазнали да Стаблер има доушника у Сиренковој околини, Стаблер одбија да се он укључи, али се онда предомислио пошто је Косгров рекао да то није Стаблер за којег је чуо. Стаблеров доушник је подвојио Сиренков телефон и умало страдао при том. Стаблер је позвао Бенсонову да покуша да пронађе податке о жени коју су пронашли на Сиренковом телефону. ОСЖ открива где се она налази па Косгров и Стаблер упадају у кућу, хапсе жену и проналазе једну 14-годишњу девојчицу у спаваћој соби.
322"Сви знају да је коцка бачена"Џон ПолсонБрајан Голубов29. септембар 2022. (2022-09-29)3023.60[2]
Богата и моћна породица Силас отвара прву коцкарницу у Њујорку, али неко прети да одложи изградњу: станар Хенри Кол који одбија да напусти свој дом. Када је Кол на крају умро од пада преко балкона свог стана, Стаблер сумња на убиство. Специјалисткиња судске медицине показује уједе пацова Стаблеру на Коловој нози. Стаблер, Џет и нови детектив СБПОК-а Џејми Велан истражују и откривају да пацови нису пореклом из Њујорка већ су врста из Африке која има отровне уједе. Човек који је купио пацове од продавца на црном тржишту је и сам угризен. Он бежи из болнице због чега детективи крећу у потеру. Са доласком детектива Бобија Рејеса, Ајана се суочава са својим чекајућим разводом од Дениз која и даље неће да јој опрости што је ухапсила конгресмена Килбрајда.
333"Ухвати ме ако можеш"Кејт ВудсМајкл Конивс и Џулијет Лашински-Ревен6. октобар 2022. (2022-10-06)3033.00[3]
Стаблер и радна скупина испитују Силаса и Серана о Кенију Кајлу који је куповао пацове. Они поричу да га познају. У међувремену, Кајл је усред шуме и проналази скривени пиштољ. Појављују се два полицајца и Кајл их рањава. Перл унајмљује личну истражитељку да шпијунира Тедија. Особа од које је Кајл купио пацове бива послата у болницу пошто је Кајл дошао да тражи антибиотике за уједе пацова. Стаблер и Џејми посећују жену коју би Кајл увек посетио кад је у невољи. Она се зове Диди Хејс и каже да га дуго није видела. Белова и Рејес одлазе на градилиште коцкарнице где у зиду зграде проналазе некога кога су изгризли пацови. Кајл се скрива у нечијој кући како би се побринуо за уједе на нози и позвао је Хејсову која је лагала детективе и отишла до њега. Стаблер и Џејми су пратили Хејсову, али их је она преварила да мисле да је на другом месту док је ишла код Кајла. Хејсова је покушала да убије Кајла преко плаћеника, али их је он сву тројицу побио. Кајл је украо кола са дететом унутра због чега су Ајана и Рејес кренули да га пронађу. Ајана је преварила Кајла да јој да бебу док га је Рејес ухапсио. Теди је сазнао да је Перл ангажовао личну истражитељку пошто их је све исплатио. Стаблер је бесан јер је један од полицајаца кога је ранио Кајл умро.
344"Дух на небу"Сајмон БрендХорге Замакона13. октобар 2022. (2022-10-13)3043.12[4]
На месту градилишта пада нови радник и одведен је у болницу што доводи до спора између Перл и Бишопа. У међувремену, Кени одлази у Рајкерс и напада једног од тамошњих полицајаца што је исходило посетом Стаблера. Рејес жели да оде у Рајкерс да покуша да разговара са Кенијем, али Белова неће да га пусти. Касније се предомислила. Због догађаја на градилишту, дошло је до гашења изградње. Рејес покушава да уђе у везу са Кенијем, а касније то успева када је убоден у трбух место њега. Бишоп је ван града и бави се сахраном са Русом када је чуо за грађевински догађај. Перл касније преузима цело градилите. Белова жели да Рејес буде избачен из Рајкерса јер не жели да изгуби још једног полицајца као што је изгубила Ђину Капелети. Стаблер касније преузима дужност његовог референта. Бишоп и Русо се плаше да ће Кени проговорити у затвору. Стаблер и Рејес су успели да склопе посао са Кенијем. Његово сведочење у замену за одлазак у затвор на Флориди да би био ближе породици. Стаблер и радна скупина проналазе везу између Руса, Бишопа и Кенија. Стаблер и Џејми су јурили Руса до ваздушне луке "ЏФК" где је дошло до пуцњаве и Русо умире. Силас и његов отац причају о Русовој смрти и како им је Стаблер на трагу. Стаблер и даље покушава да уразуми Тедија и Перл, али они и даље не разговарају. Стаблер и Џејми су касније посетили Бишопа који се убио у кади у породичној кућом. Кени добија могућност да оде на Флориду и захваљује Рејесу што му је помогао. Стаблер каже Перл да јој чува леђа док се зграда Хенрија Кола руши.
355"Те плаве очи"[б]Џон ПолсонБери О’Брајен27. октобар 2022. (2022-10-27)3053.18[5]
Стаблер је позван да сведочи против Братства на суду. Касније га је позвала Аманда Ролинс да истражи силовање две девојке које су силовали људи обучени као полицајци. Беловој је рекла заменица инспектора да би СБПОК могао да буде затворен. Стаблер и оперативна скупина испитују типа којег су напали прљави полицајци, али он не верује детективима. У почетку су помислили да би то могла бити фракција Братства, али се испоставило да је то лаж. Један клинац Данте излази из затвора и придружује се својим пријатељима Менију и Вону за које се открива да су у скупини лажних полицајаца. Данте се касније придружио својим пријатељима и они изводе још једну пљачку касније те ноћи. Током те пљачке, док је Вон покушавао да силује девојку у кући, Данте је открио његово име због чега је Вон убио девојку. Белова и Џејми проналазе крв на столићу за кафу за коју је откривено да је Менијева, а Џет и Џејми одлазе у ноћни клуб да подвоје његов телефон што су успешно и урадили. Ролинсова и Стаблер су успели да разговарају са ћерком прве жртве силовања и открију да је силоватељ Мени. Џет је успела да сазна да ће те ноћи извршити још једну пљачку. Рејес се вратио у радну скупину пошто је сведочио против типа који га је тресао. Оперативна скупина тада улази у пуцњаву са правим и лажним полицајцима што је довело до Дантеовог рањавања и Менијевог хапшења јер је остао са Дантеом. Рејес открива Беловој да је одрастао у хранитељском дому са Менијем и Дантеом, али такође открива да је био у хранитељском дому и са Воном.
366"Бљесак славе"Ана докозаДанијел Бити3. новембар 2022. (2022-11-03)3062.93[6]
Екипа упада у Вонову кућу, а Вон их гледао са сигурносне камере и диже у ваздух кола испред куће неколико метара од екипа. Рејес се вратио у болницу да разговара са Дантеом, али не постиже ништа. Пословница заменице инспектора је успела да помогне да се екипи обезбеди више средстава, што се дешава касније. Стаблер и Џејми разговарају са Менијевим заступником који не жели да склопи договор у вези података. Рејес одлази у своју хранитељску породицу да пронађе Леонарда, али он бежи кроз прозор док је Рејес разговарао са децом доле. Вонова екипа покушава да побије два полицајца, а један је повређен. Стаблер и Џејми су сазнали да је Вон био на Полицијској академији и разговарали су са његовим инструктором. Инструктор их доводи до Пола Финка, месног преваранта у сали за билијар и они одлазе код њега по податке. Вон убија још двоје чланова своје екипе јер не поштују његова наређења. Пол води Стаблера и Џејмија до Нејта Рејнолдса, детектива њујоршке полиције који лаже детективе да не разговара са Воном. Стаблер и Џејми су га пратили до сметлишта где је Рејнолдс оставио оружје у контејнер. Рејес и даље прати Леонарда, прати га до куће и суочава се са њим и умало га убија. Леонард је успео да каже Рејесу и Беловој (која је пратила Рејеса) да Вон жели да оде у пламену и слави. Вон се касније појавио на сметлишту и упао у пуцњаву са Стаблером и Џејмијем. Стаблер је упуцао Вона и они га хапсе. Рејес одлази да саопшти Дантеу вести, али сазнаје да је Данте умро. Док Стаблер и Белова славе, Стаблера зове Перл Серано и говори му да жели да му да неке податке.
377"Све што сија"Сајмон БрендЏош Фегин и Кендис Санчез Мекфарлејн10. новембар 2022. (2022-11-10)3073.00[7]
Џет и Џејми одлазе на тајни задатак како би уклонили операцију шверца накита у којој је курир у њиховој операцији детективка Тиа Леонети. Тиа је Стаблерова бивша ортакиња док је био у њујоршкој полицији у Риму. Она је дошла у Њујорк да помогне у уклањању Аврамова који шверцује злато. У међувремену, Аврамов је убио једног од својих људи када је тражио још злата. Рејес иде на тајни задатак да разговара са Аврамовим. Ствар успешно пролази, али уместо тога успевају да предају једну од девојака у операцији шверца. У међувремену, Џејми разговара са Перл Серано о подацима како би се срушио Теди Силас. Податак девојке је успео јер су пронашли складиште у ком Аврамов држи злато. Детективи проналазе и лобању момка којег је Аврамов убио. Стаблер и Тиа су успели да добију податке од члана отправништва послова Северне Африке одакле Аврамов превози злато. Сви они прате Аврамова до ваздушне луке из које покушава да побегне, али оперативна скупина успева да га ухвати пре него што је побегао. Њујоршка полиција успела је да пронађе још девојака које је Аврамовљева екипа држала као таоце. Перл покушава да натера Тедија да се удаљи од посла, али он то не жели.
388"Казнена објава"Шерон ЛуисХорге Замакона17. новембар 2022. (2022-11-17)3083.49[8]
Беловој долази у посету Лилијан Голдфарб која јој каже да ће бити унапређена у заменицу инспектора, али организовани криминал мора да се затвори. У међувремену, Стаблер добија позив од Тедија који каже да је Перл тајанствено колабирала претходне ноћи и да је била у болници. Лекари не знају разлог шта се догодило. Белова каже Стаблеру да не преузима случај, али он је не слуша и свеједно га преузима. Стаблер и Џејми одлазе до кафића испред ког је Перл колабирала и откривају да су безбедносни снимци избрисани. Роберт Силас каже Тедију да уклони Перл из свих својих финансија. Стаблер и Џејми посећују шанкера који је радио те ноћи и дрогирао људе у кафани. Касније су сазнали да није дрогирао Перлино пиће. Џет открива да је Перл носила шал када је отишла па проверавају мараму и откривају да је натопљена дрогом. У међувремену, Рејес и Џејми одлазе у Тедијев стан да ураде форензичку проверу за дрогу, али он им не дозвољава да помогну. Стаблер одлази да види Тиу пре него што оде да им помогне око случаја. Стаблер одлази у болницу да види Перл, али она је напустила болницу уз помоћ своје сестре. Од портира у згради добијају податак да се човек који је са хемијског чишћења донео шал презива Белучи. Стаблер и Тиа иду да ухапсе Белучија који бежи, али успевају да га ухвате. Испитују га, али долази његова заступница за коју се испоставило да је и заступница Силасових. Тиа се враћа у Италију и поздравља се са Стаблером. Силас је сазнао за заступницу и претукао Белучија бејзбол палицом пред Стаблером, Рејесом и Џејмијем. Стаблер разговара са Тедијем о томе шта је Белучи рекао у колима хитне помоћи, а то је да је Роберт Силас био тај који је наредио убиство Перл Серано. Теди је рекао Стаблеру да је Перл трудна. Стаблер покушава да пронађе Роберта, али он је побегао из свог стана. На крају је Белова рекла Стаблеру да се СБПОК гаси, а он љутито одговара да су му "срце и душа у овој јединици".
399"Последњи Божић"Џин де СегонзекШон Јаблонски8. децембар 2022. (2022-12-08)3093.28[9]
Заступница Роберта Силас долази у радну скупину да разговара о склапању договора. Стаблер и Белова се састају са Робертом на ничијој земљи како би разговарали о договору док Џет, Џејми и Рејс долазе тамо. Место на које одлазе нема домет па не могу да ступе у везу ни са ким. Док су разговарали о договору, појављује се лажни тужилац коме је Белова рекла где да иде. Она сазнаје да је он лажан када се појавио прави тужилац да обави посао. Радна скупина улази у пуцњаву са лажним ПОТ-ом, а на крају га Стаблер рањава и он пада кроз прозор. Када су Стаблер, Рејес и Џејми отишли да провере тело, упадају у заседу чланова породице Русо. Џејми је рањен и завршава у другом делу зграде. Стаблер успева да га пронађе. Оперативна скупина успева да изађе из зграде захваљујући томе што је Стаблер бацио Рејесов мобилни телефон са крова како би нашао домет.
4010"Трка"Џон ПолсонЕјми Хигинс5. јануар 2023. (2023-01-05)3103.79[10]
Извесни Тино се забија у задњи део марице док његову девојку отима скупина уличних тркача. Стаблер одлази код психијатра након догађаја у складишту Роберта Силаса, али одлази када га зове Тино и тражи помоћ да пронађе његову девојку. Белова се састаје са новим замеником инспектора који је поштује након онога што је урадила када је одбила посао. Стаблер и Рејес се састају са неким типом у Бронксу који одбија да да податке о уличним тркачима. Радна скупина сазнаје да их води извесна Менедезова која управља уличним колима у Мајамију. Стаблер и Рејес хапсе једног од њених возача пошто су пронашли девојчине слушалице у задњем делу кола. Џејми одлази на тајни задатак јер се некада тркао колима. Покушава да постане нови возач у Менедезиној скупини. Он добија поштовање једног Руиза и може да постане један од возача скупине. Место на које Џејми одлази је место где је Тинова девојка и оперативна скупина уклања део скупине док Менедезова, Руиз и Џејми одлазе другим колима. Рејес и Џет јуре кола, али Џејми их надмашује.
4111"Игра убацивања"Стивен СурџикАлекс Велс12. јануар 2023. (2023-01-12)3113.39[11]
Џејми вози Руиза и Менедезову тамо где је прави вођа организације Антонио Дуран. Дуран одмах избацује Џејмија и то доводи до тога да Стаблер преузме тајну операцију. Они инсценирају Џејмијеву смрт што га је разбеснело јер је желео да уради посао. Турман доводи два детектива из Мајамија да помогну оперативној скупини да уклони Дуранову операцију растурања дроге. Стаблер је у могућности да добије позицију у Дурановој скупини због монтираног снимка. Дуран је касније натерао Менедезову да припази на Стаблера да види о чему се ради. Стаблер касније сазнаје да је дошло до пуцњаве у близини радње његовог пријатеља коју је раније посетио и теши власника. Стаблеру треба више новца за Дуранов договор. Када се вратио у кафану, он открива да је Руиз погођен. Док покушава да одведу Руиза на сигурно, два детектива из Мајамија упадају у кафану и убијају Руиза. Стаблер и Џејми се свађају јер Џејми спречава детективе из Мајамија да сазнају било шта о случају. Белова открива да има нешто погрешно у вези са Турманом као и да истрага открива да он има псеудоним. Осврћући се на Руизов ГПС, успели су да пронађу скровиште где хапсе Менедезову. Менедезова води радну скупину у хапшење Дурана.
4212"Ортаци у злочину"Тес МалонСинопсис: Бери О'Брајен
Сценарио: Бери О'Брајен и Џон А. Мекормак
26. јануар 2023. (2023-01-26)3124.16[12]
На свом саслушању, Октавио Монтанеро се обрушио на суд рекавши да он није убио Белиног бившег ортака већ Ејмон Марфи. Ово наводи Белову да истражи шта се догодило пре много година. Она сазнаје да оружје којим је убијен њен ортак није исто као пронађено оружје. Марфи сазнаје шта се догодило на суђењу и говори својој десној руци Шејмусу О'Миру да се побрине за то. Монтанеро је касније убијен у затвору. Турман касније говори Беловој да пази шта ради са случајем. Стаблер тражи помоћ од Тедија Силаса да искористи један од његових локала да отвори операцију хапшења Марфија у замену за блажу казну. Радна скупина поставља локал и коцкарницу како би изгледало легитимно како би могли да га отворе за посао. Рејес одлази у посету свом рођаку да затражи помоћ да уклони Нове западњаке. О'Мира и Марфи посећују Монтанерову жену и прете јој Марфијевим псом убицом. Стаблера посећује Рика Харолд, тужитељка која жели да им Стаблер да податке о Новим западњацима. Белова долази у посету супруга њеног бившег ортака да добије подршку у случају, али она све то оставља иза себе. Када су Рејес и Џет дошли да воде Тедија у локал, видели су га са напуњеним пиштољем у торби и запленили га. Џет је у локалу успела да се повеже са О'Миром и њих двоје започињу везу. Рејес и Џејми успевају да сруше бисту са остатком О'Мирине багре. Стаблер и Белова говоре Џет да она добро ради свој посао на тајном задатку. Џет касније налеће на О'Миру на улици и упознаје Марфија.
4313"Удри"Брина МалојЏулијет Лашински-Ревен2. фебруар 2023. (2023-02-02)3133.65[13]
Џет прави велике кораке у вези са О'Миром. У локалу избија обрачун са О'Миром и другом скупином људи. Касније се открива да су то људи које је Рика унајмила да помогну Стаблеру. Марфи посећује локал и тражи од Стаблера да му буде ортак при чему Стаблер даје 25% и мора редовно да се појављује у локалу. О'Мира и Џет одлазе на хелиодром где виде Марфија како доводи ирског првака у боксу, а Марфи на прсту има прстен Белиног бившег ортака са полицијске академије. Белова касније одлази у посету Турману јер јој не дозвољава да прође кроз много тога и каже да је нико неће спречити да заврши случај. Џејми и Рејес покушавају да натерају Густава, једног од људи који су претходно похапшени, да се врати и купи још дроге како би имали бољи случај. Џет верује да постоји уговор са О'Миром ако не испуни одређена наређења. Густаво се извлачи из операције па Стаблер мора да уђе и постави још један локал јер је Марфи љут. О'Мира и Џет подижу своју везу на виши ниво. Рејес је ово сликао и показао Беловој и то доводи до тога да она одлучи да ли да повуче Џет из операције. Теди и Марфи су организовали бокс меч у локалу. Џет је љута на Рејеса што је сликао њу и О'Миру. Џет изводи представу пред Беловом како би показала да је спремна да прихвати посао. Бокс меч је ишао добро све док Мајкл Амато није ушао и отворио ватру. О'Мира и Џет беже, али он случајно стргава њену перику па она бива присиљена да открије да је полицајка. О'ира је онесвешћује и ставља у пртљажник док Белова све слуша преко телефона.
4414"Све је у игри"Оз СкотМајкл Конивс16. фебруар 2023. (2023-02-16)3143.45[14]
Амато је гледао како О'Мира отима Џет, а неколико тренутака касније њега отима Марфи. Теди држи полицајца као таоца и бежи пошто му је оперативна скупина рекла да се не меша. Стаблер испитује Марфија о томе где је О'Мира. Марфију пада на памет где би могао бити. О'Мира води Џет у шуму да је убије. Џет успева да побегне и оперативна скупина успева да приведе О'Миру пошто га је Стаблер ранио. Марфи сазнаје од Амата да је СБПОК водио кафану и касније га убија својим псом. Белова и Стаблер сазнају да је Теди побегао Турману док је тешио Џет у болници. Теди добија помоћ од пријатеља и зове Марфија да га извуче. Џејми и Рејес се мимоилазе за секунд док Теди бежи. У међувремену, Стаблер, Џет и Белова проналазе оружје којим је убијен Белин бивши ортак у О'Мирином стану. Стаблер пита О'Миру о пиштољу који су пронашли, а Џејми и Рејес испитују власника ауто-механичарске радионице да ли је помогао Тедијево бекство. Тедију прети смрт од Марфијевог пса, али радна скупина упада пре него што је стање прерасло. Белова испитује Марфија о свом бившем ортаку. Џет посећује О'Миру пре него што је пребачен у затвор због својих поступака. Белова касније сазнаје да је Марфи доушник ФБИ-ја и њихова истрага је одбачена. Белова касније одлази код Марфија у његов складиште и замало га убија, али је Стаблер спречава. О'Мира је убијен у свом болничком кревету по Марфијевом наређењу, а Џет је узнемирена због тога што се догодило. Стаблер прети Марфију говорећи му да се пази.
4515"Дивљи и невини"Алекс ЗакрзускиХорге Замакона23. фебруар 2023. (2023-02-23)3153.65[15]
Када је ћерка Стеблеровог друга из војске отета, јединица мора да помогне у решавању опасног спора два противничка мотористичка клана умешана у смртоносни план.
4616"Кинеска четврт"Милена ГовићЏош Фегин и Кендис Санчез-Мекфарлејн23. март 2023. (2023-03-23)3163.24[16]
Када се прикупљање средстава кандидата за народног посланика завршило покушајем атентата, Стаблер поставља као главну предност проналажење кривца. Упркос Турмановим наређењима, месни капетан не жели да дозволи Белиној екипи да преузме вођство.
4717"Породичне везе"Џонатан БраунАлек Велс30. март 2023. (2023-03-30)3172.88[17]
Отац који очајнички жели да пронађе свог сина помаже Стаблеру да открије злокобну операцију трговине људима. Белину истрагу подрива политичар на велике моћи.
4818"Метода означавања: ГЕН"Џон ПолсонНик Калбертсон6. април 2023. (2023-04-06)3183.29[18]
Када је напшење растурача дроге кренуло по злу, јединица открива злокобну шему пљачке усмерену на педере. Белова се заклиње да ће помоћи колеги полицајцу када је постао жртва плана.
4919"Дипломатско решење"Џон КасарКристина Пиња27. април 2023. (2023-04-27)3193.24[19]
Екипа покушава да пронађе скупину одговорну за покушај атентата на дипломату УН-а. Велан и Рејес проналазе кључни траг у дубинама градског тунелског система. Стаблер се бори да уравнотежи истрагу са све већом потребом своје мајке за подршком.
5020"Паретово начело"Гонзало АматДејвид Грацијано и Брендан Фини4. мај 2023. (2023-05-04)3203.08[20]
Савезњаци позивају Белову и Стаблера јер су посумњали да би језиво убиство могло бити повезано са низом пљачки банака. Како се ДНК подудара са осумњиченим са савршеним покрићем, екипа се бори да покрене случај против њега.
5121"Шпијун"[в]Тес МалонСинопсис: Брендан Фини и Кендис Санчез-Мекфарлејн
Сценарио: Дејвид Грацијано
11. мај 2023. (2023-05-11)3213.48[21]
Када је ДНК из истраге силовања ОСЖ-а повезан са нерешеним убиством СБПОК-а, Стаблер и Бенсонова откривају шему освете за најам на мрачној мрежи.
5222"Са много имена"[г]Џон ПолсонСинопсис: Џули Мартин и Николас Јеванђелиста
Сценарио: Дејвид Грацијано
18. мај 2023. (2023-05-18)3224.00[22]
Док се СБПОК и ОСЖ приближавају безосећајном и очајном осумњиченом, државни тужилац ставља на суд Стаблера и Бенсонову. Белова и Фин морају да воде екипу на опасном задатку. Ролинсова се суочава са сведоком који одбија да сарађује.


Напомена[уреди | уреди извор]

  1. ^ Епизода "Треба ми склониште" је први део триологије. Други је у Одељењу за специјалне жртве, а трећи у серији Ред и закон.
  2. ^ Епизода "Те плаве очи" је унакрсна епизода са Одељењем за специјалне жртве.
  3. ^ Прича епизоде "Шпијун" почиње у епизоди "Лоше ствари (1. део)" Одељења за специјалне жртве.
  4. ^ Прича епизоде "Са много имена" почиње у епизоди "Сав бол је једна болест (2. део)" Одељења за специјалне жртве.

Извори[уреди | уреди извор]

  1. ^ Metcalf, Mitch (23. 9. 2022). „SHOWBUZZDAILY's Thursday 9.22.2022”. Showbuzz Daily. Приступљено 23. 9. 2022. 
  2. ^ Salem, Mitch (30. 9. 2022). „SHOWBUZZDAILY's Thursday 9.29.2022”. Showbuzz Daily. Приступљено 3. 10. 2022. 
  3. ^ Metcalf, Mitch (7. 10. 2022). „ShowBuzzDaily's Thursday 10.6.2022 Top 150 Cable Originals & Network Finals Updated”. Showbuzz Daily. Приступљено 7. 10. 2022. 
  4. ^ Metcalf, Mitch (14. 10. 2022). „ShowBuzzDaily's Thursday 10.13.2022 Top 150 Cable Originals & Network Finals Updated”. Showbuzz Daily. Приступљено 14. 10. 2022. 
  5. ^ Salem, Mitch (28. 10. 2022). „ShowBuzzDaily's Thursday 10.27.2022 Top 150 Cable Originals & Network Finals Updated”. Showbuzz Daily. Приступљено 28. 10. 2022. 
  6. ^ Salem, Mitch (3. 11. 2022). „ShowBuzzDaily's Thursday 11.3.2022 Top 150 Cable Originals & Network Finals Updated”. Showbuzz Daily. Приступљено 3. 11. 2022. 
  7. ^ Metcalf, Mitch (11. 11. 2022). „ShowBuzzDaily's Thursday 11.10.2022 Top 150 Cable Originals & Network Finals Updated”. Showbuzz Daily. Приступљено 11. 11. 2022. 
  8. ^ Salem, Mitch (18. 11. 2022). „ShowBuzzDaily's Thursday 11.17.2022 Top 150 Cable Originals & Network Finals Updated”. Showbuzz Daily. Приступљено 18. 11. 2022. 
  9. ^ Salem, Mitch (9. 12. 2022). „ShowBuzzDaily's Thursday 12.08.2022 Top 150 Cable Originals & Network Finals Updated”. Showbuzz Daily. Приступљено 9. 12. 2022. [мртва веза]
  10. ^ Metcalf, Mitch (6. 1. 2023). „ShowBuzzDaily's Thursday 1.5.2023 Top 150 Cable Originals & Network Finals Updated”. Showbuzz Daily. Приступљено 9. 1. 2023. 
  11. ^ Metcalf, Mitch (13. 1. 2023). „ShowBuzzDaily's Thursday 1.12.2023 Top 150 Cable Originals & Network Finals Updated”. Showbuzz Daily. Приступљено 23. 1. 2023. 
  12. ^ Metcalf, Mitch (30. 1. 2023). „ShowBuzzDaily's Thursday 1.26.2023 Top 150 Cable Originals & Network Finals Updated”. Showbuzz Daily. Приступљено 30. 1. 2023. 
  13. ^ Metcalf, Mitch (3. 2. 2023). „ShowBuzzDaily's Thursday 2.2.2023 Top 150 Cable Originals & Network Finals Updated”. Showbuzz Daily. Приступљено 3. 2. 2023. 
  14. ^ Metcalf, Mitch (17. 2. 2023). „ShowBuzzDaily's Thursday 2.16.2023 Top 150 Cable Originals & Network Finals Updated”. Showbuzz Daily. Приступљено 17. 2. 2023. 
  15. ^ Salem, Mitch (24. 2. 2023). „ShowBuzzDaily's Thursday 2.23.2022 Top 150 Cable Originals & Network Finals Updated”. Showbuzzdaily.com. Приступљено 27. 2. 2023. 
  16. ^ Salem, Mitch (24. 3. 2023). „ShowBuzzDaily's Thursday 3.23.2022 Top 150 Cable Originals & Network Finals Updated”. Showbuzzdaily.com. Приступљено 24. 3. 2023. 
  17. ^ Metcalf, Mitch (31. 3. 2023). „ShowBuzzDaily's Thursday 3.30.2023 Top 150 Cable Originals & Network Finals Updated”. Showbuzz Daily. Приступљено 31. 3. 2023. 
  18. ^ Metcalf, Mitch (7. 4. 2023). „ShowBuzzDaily's Thursday 4.6.2023 Top 150 Cable Originals & Network Finals Updated”. Showbuzz Daily. Приступљено 7. 4. 2023. 
  19. ^ Salem, Mitch (28. 4. 2023). „ShowBuzzDaily's Thursday 4.27.2023 Top 150 Cable Originals & Network Finals Updated”. Showbuzz Daily. Приступљено 28. 4. 2023. 
  20. ^ Salem, Mitch (5. 5. 2023). „ShowBuzzDaily's Thursday 5.4.2023 Top 150 Cable Originals & Network Finals Updated”. Showbuzz Daily. Приступљено 5. 5. 2023. 
  21. ^ Salem, Mitch (12. 5. 2023). „ShowBuzzDaily's Thursday 5.11.2023 Top 150 Cable Originals & Network Finals Updated”. Showbuzz Daily. Приступљено 12. 5. 2023. 
  22. ^ Metcalf, Mitch (19. 5. 2023). „ShowBuzzDaily's Thursday 5.18.2023 Top 150 Cable Originals & Network Finals”. Showbuzz Daily. Приступљено 19. 5. 2023.